Дали си против или въздържал се е нюанс. е спорна

...
Дали си против или въздържал се е нюанс. е спорна
Коментари Харесай

Лорер: ДПС иска да реабилитира Пеевски

Дали си „ срещу ” или „ въздържал се ” е колорит. е противоречива фигура, за нашата група беше неприемливо да бъде част от комисията. Така от „ Продължаваме промяната ”-„ Демократична България ” разяснява гласуването на депутатите от обединението за избора на за част от комисията по конституционни въпроси.

„ Ключовото за участието на Пеевски е, че „ Възраждане ” се оказва цялостен фалшив. След цялото говорене те го поддържаха. Ако ние се борим за правова страна, сходни стъпки са знак в противоположната посока ”, безапелационен е той.

На въпрос дали ще бъде оправдан Пеевски, той съобщи: „ Нищо от нашите дейности не е в тази посока. Парламентът не е мястото, което ще оправдава някого дали е или не е взел участие в корупционни покупко-продажби. За Движение за права и свободи е значимо той да бъде оправдан и по тази причина той взе участие в този развой. ”

„ Гешев внезапно се разсъни за това, което от години му седи в шкафчето ”, счита той.

По мотив поискания имунитет на Даниел Александров от ГЕРБ поради блудничество с дете, Лорер съобщи: „ Когато има подозрения, че прокуратурата работи политически, е значимо да има различен взор. За мен като татко на три деца обаче ми е мъчно да преглътна обвиняване, касаещо допустимо посягане над малолетни. Аз бих апелирал той да си даде имунитета. ”

„ Румен Спецов не е политическо лице, за нас е потвърден специалист ”, безапелационен е той.

„ Не мисля, че е имало сделки с ГЕРБ за министерски или зам.-министерски пост. Ние продължаваме да желаеме най-малко политически лица, най-много експертност ”, изясни още Лорер.

Той е уверен, че „ Възраждане ” не може да стопира народен представител да се изкаже от трибуната.

За ребрандирането на Министерски съвет, той изясни: „ Горди сме, че даже в сложна обстановка, ние успяхме да реализираме държавно управление. Министерският съвет не е наш, той работи за общото богатство. сега неговият представител е от „ Продължаваме промяната ”. Смяната на логото е импровизиран момент на горделивост. ”

„ И аз, и още сътрудници отпаднахме от първичния състав на кабинета Денков, с цел да покажем, че сме подготвени на отстъпки, с цел да има държавно управление. ГЕРБ обявиха ясно, че не желаят политическо посланичество. Ние го намалихме до рационалния най-малко. Дори те настояха Асен Василев да е министър, с цел да поеме отговорност за бюджета ”, сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР