Дали си дава сметка, че депутатите и членове на ГЕРБ

...
Дали си дава сметка, че депутатите и членове на ГЕРБ
Коментари Харесай

Биков не видя опит на ГЕРБ да заглуши Илчовски, не направи разлика между подкрепа за конкретна фирма и за цял сектор

Дали си дава сметка, че депутатите и членове на ГЕРБ с държанието си в Комисията по проверката легитимираха това, което сподели Светослав Илчовски – на този въпрос на „ Неделя 150 ” на БНР отговорът на депутата от ГЕРБ Тома Биков беше, че Биков персонално желал да се съблюдава процедурата. Поради това, че госпожа Манолова (Мая Манолова, ръководител на комисията) не можа да осъзнае значимостта на процедурите, комисията се трансформира в селски площад, съобщи Тома Биков.
Попитан за какво нахълта част от парламентарна група на ГЕРБ на в петък (7 май), отговорът беше, че там били и немалки елементи от групите на Българска социалистическа партия, на „ ИТН ”, на „ Изправи се! Мутри вън ”, депутати от „ Демократична България ”. Защо ви прави усещане единствено нашата група – просто нашата група е по-голяма от другите, не съм видял някакво саботиране, добави Биков. Той уточни, че Иво Мирчев и Антоанета Цонева са задавали въпроси, а не са членове на комисията, имало и публицисти, които задавали въпроси. Става въпрос за Илиана Беновска от радио К2, известна с благоразположената си позиция към Бойко Борисов, Ива Николова от организация ПИК, която е известност на кафява медия, както и Димитър Стоянов и Николай Марченко от уеб страницата за проверяваща публицистика „ Биволъ ”.
 Митов брани ГЕРБ - за корупцията и Илчовски, подлага на критика Слави Трифонов Митов брани ГЕРБ - за корупцията и Илчовски, подлага на критика Слави Трифонов
Какво значи корупция на ГЕРБ? От началото на Прехода имало ли е ръководство, което да не си е тръгвало с обвинявания за корупция? За мен т...
" Изумен съм, че хора, които мъчно връзват 3-4 фрази, имат подобен бизнес – 300 млн. лв. ", продължи Тома Биков. Вие бяхте на власт 10 години, можехте да извършите нещо по въпроса, отвърна водещият Явор Стаматов.
Биков отхвърли, че от (създателят на компания „ Градус ”). Но запитан по какъв начин му се коства, че Борисов се обаждал на непознати страни да се застъпва за бизнеса на Ангелов, че можел да си поръча по-скъпи от 5000 лв. компаньонки. Нямам желание да влизам в някакъв подробност, отвърна Биков – през 1894 година имало комисия, разследвала дали Стефан Стамболов обезчестил 100 девици, съгласно Биков. Не зная Борисов дали е съдействал пред непозната страна – по принцип е добре българската страна да оказва помощ на българския бизнес, където и да се намира по света, заключи депутатът от ГЕРБ. Според него било „ извод ”, че Ангелов споделил, че министър председателят можел да си поръча по-скъпа компаньонка от 5000 лв..
„ Не им доближават изразните средства и на двамата очевидци ”, заключи Биков. „ Не съм уверен, че в случай че кажат нещо, то има връзка с това, което мислят ”, добави той. Според него, Борисов има всички учредения да заведе правосъдни каузи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР