Дали ще се срещнем с БСП зависи от формата на

...
Дали ще се срещнем с БСП зависи от формата на
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Събираме по 4000 подписа на ден в София за референдума за запазване на лева

Дали ще се срещнем с Българска социалистическа партия зависи от формата на диалози, който ни предложат, уточни Костадинов

" Във Варна се събират 1500 подписа дневно за референдума за опазване на лв., в София са 3 - 4000 за същия интервал. Има и засилен интерес от чужбина. Събирането на подписи продължава до 10 април ". Това сподели в ефира на Костадин Костадинов, водач на ''Възраждане ".

" Ще откликнем на покана за диалози от Българска социалистическа партия според от формата. Ако ни поканят във формат с всички водачи, това е безсмислено. Това го вършим всяка сряда и ще бъде мимикрия на диалози. Няма нищо неприятно в диалози с Българска социалистическа партия, по някои въпроси имаме единодушие, като да вземем за пример въоръжаването за Украйна, което отиде в Конституционен съд. Не виждам какво кой знае какво ново можем да си кажем. На някои от партиите им се искаше да има държавно управление, водени от желанието да разполагат с част от държавната баница. Затова бяха подготвени на всевъзможни взаимни отстъпки, такива бяха от " Български напредък ". Това ще им се отрази и те няма да влязат в Народното събрание на последващи избори ", счита той.

По думите му няма опит за узурпиране на властта от Радев, в противен случай, властта му носи репутационни вреди. " Не беше редно да забави толкоз доста процедурата по връчване на трите мандата. Половината от нашите задания в този парламент ние сме свършили. ПВУ би трябвало да бъде предоговорен в частта си за енергетика ", безапелационен е Костадинов.

Според него реакторите в АЕЦ " Белене " би трябвало да бъдат довършени и да проработят. " Ако има опция да се изградят още мощности в АЕЦ " Козлодуй ", само че приоритет е Белене. Би било национално изменничество АЕЦ " Белене " да бъде оставена незавършена ", разяснява той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР