Дали ще се отзове на поканата държавният глава бе попитан

...
Дали ще се отзове на поканата държавният глава бе попитан
Коментари Харесай

Току-Що Румен Радев Направи Нещо Неочаквано И Хвърли Правителството В Смут!

Дали ще се отзове на поканата президентът бе запитан от публицисти в Букурещ, където е на работно посещаване за срещата на върха на самодейността " Три морета ".

По думите на президента кабинетът си има министър-председател и отраслов министър и те би трябвало да провеждат съгласуването на предлагането за освобождение от служба на основния секретар на Министерство на вътрешните работи. Румен Радев уточни и че това досега не е направено.

Припомняме, неиздаден от президента декрет за освобождението на Младен Маринов от поста основен секретар на Министерство на вътрешните работи попречи на гласуването на препоръчаните нови министри в кабинета Борисов 3 на мястото на подалите оставка поради злополуката край Своге Николай Нанков, Ивайло Московски и Валентин Радев. Същия ден и номинирания за транспортен министър Александър Манолев се отхвърли с мотив, че не желае да влиза в пояснителен режим след изявления в медиите.

Очакванията бяха, че президентът Румен Радев ще подпише указа за освобождението на Маринов през днешния ден, като в тази посока бяха направени и няколко изявления, в това число и от ръководителя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, написа нюз.бг.

Тази заран при трети подред Коалиционен съвет бе определен заместител на Александър Манолев и Ивайло Московски в лицето на Росен Желязков, само че декрет още нямаше, като от страна на водача на " Атака " Волен Сидеров бе отправена неофициална покана за среща с Румен Радев.

" Липсата на разговор и не разбирането сред институциите не е добре и е неприятно за развиването на страната ", изясни Сидеров и добави, че всичко, което не е в съгласие, не е показано и не е разисквано, би трябвало да се обясни, с цел да няма подозрение президентът, че нещо се прави в страната през неговата глава и без неговото единодушие.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР