„Дали ще има правителство никой не може да каже, вероятно

...
„Дали ще има правителство никой не може да каже, вероятно
Коментари Харесай

PR експерти: Не е ясно дали ще има правителство

„ Дали ще има държавно управление никой не може да каже, евентуално да, по-скоро е значимо по какъв начин ще се проявят партиите и по какъв начин ще споделят между тях. След последните избори, които видяхме, нямаше никаква връзка сред тях “, разяснява в изборното студио на bTV PR специалистът Максим Бехар.

Според сътрудника му Нидал Алгафари след изборите няма да се промени нищо, тъй като партиите не престават да не желаят да си приказват и да поддържат връзка между тях.

„ Ако има най-дълго играещ на този терен, това е Слави Трифонов, въпреки да е играе по различен метод. Той е взел участие ефективно в политиката “, счита той.

„ Никой не е дал своя вот за неговия тим, всички гласоподават съответно – за Слави, за Бойко Борисов, за Ахмед Доган, за Христо Иванов “, означи Алгафари.

„ Отборът би трябвало да има стратегия, а никой от тях не можа да извади стратегия “, добави той.

Според Максим Бехар посланията на партията са безусловно идентични.

„ За пръв път от 12 години насам ГЕРБ загуби и това би трябвало да се каже доста ясно. Хората споделиха „ Стига “, а дали ще има държавно управление или не – ще забележим “, означи и Любомир Аламанов.

„ Може да се направи държавно управление на компромиса, а може и да се отиде на още едни избори. Изборът е обикновено положение на демокрацията и колкото повече хора го схванат, толкоз по-добре “, разяснява Аламанов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР