Дали, ще има нови избори през 2022? Какво вещаят числата

...
Дали, ще има нови избори през 2022? Какво вещаят числата
Коментари Харесай

Нели Колева, нумеролог: Кардинални промени и избори през 2022

Дали, ще има нови избори през 2022? Какво вещаят числата до края на годината? За партиите и техните водачи беседваме с нашия нумеролог Нели Колева.

От нумерологична, планетарна позиция стартира нов световен преход от 2020. Светът, всички ние се намираме в огромен космически цикъл на световна промяна до 2029 година.

Според нумерологията, астрологията планетата, Земята навлезе в нова ера от началото на 2020. Съвсем нова сила характеризира прехода, изключително идните 4 години до 2025.

След пандемията в околните няколко години се чакат политически и стопански промени в света.

Хороскопи на авторитетни водачи ясно се трансформираха и тези промени не престават в годините напред. От астрологична позиция ще има хороскопи на политици, които са в естетика с идния огромен цикъл. Ще има и водачи с хороскопи, които са в какофония с планетарния 9 годишен цикъл. И това от ден на ден ще води до непредвидени огромни трансформации в политическия живот на доста страни.

2022 година е под засиленото въздействие на цифра 6, която е знак на планетата Венера. Тази планета дава отговор за страстта, любовта, хубостта, както и за парите, финансите. От астрологична позиция Венера открива успокоение, стреми се към естетика, баланс, носи правдивост.
Какво ни чака до края на 2022? Дали имаме единствено венерино въздействие през годината?
Аспектите на 2022-ра година имат отношение с кармични уроци на планетата Сатурн, които занапред предстоят да се проявят. Целият иден интервал до края на 2022 е обвързван с огромни трансформации на всички равнища. Това може да визира както водачи, по този начин и партии.
Хороскопите на доста водачи до края на 2022-ра са под въздействието на планетите Сатурн, Уран, Плутон.
Аспектите на Сатурн и Плутон имат отношение към властта, също силата.

Всички месеци до края на 2022 и месец юни са напрегнати, дават компликации, ограничавания. В обединението са вероятни всевъзможни недоразумения, разногласия, конфликти; съдружните сътрудници все по мъчно ще стигат до единодушие, салдото е нарушен. Особено дисхармонични са месеците август, септември, октомври, ноември от годината.
Каква е годината за премиера Кирил Петков?
2022 е доста тежка за премиера Кирил Петков. Анализ на рождената карта на премира сочи мощна личност- зодия Овен. В същото време обаче е непредвидим, емоционален.

Според кармата през 2022 Плутон прави сложни аспекти в моментния персонален хороскоп на премиера и се чака Петков да има съществени компликации в ръководството на страната.

Хороскопите на множеството от водачите в ръководещата коалиция са извънредно динамични през 2-то полугодие на 2022.

Нека обаче се има поради, че сходни разбори се изготвят доста мъчно, защото в политическия развой вземат участие освен водачите, а има значими фигури в сянка, които не се виждат на напред във времето.
За кабинета и доверието.
Тенденцията е за неспокойни месеци в политическия живот на България до края на 2022 година. Напрегнати месеци има и през 2023 година. Българското държавно управление отпред с премиера Кирил Петков се намира в затруднено състояние.

Това сочат нумерологичните калкулации и моментните хороскопи направени за много членове от групировката „ Продължаваме Промяната “, както и за партията „ ИТН “- с Тошко Йорданов и Слави Трифонов, и за Корнелия Нинова от Българска социалистическа партия.

Също по този начин на разположение са нумерологични, астрологични фактори, които сочат компликации този съдружен кабинет да върви безметежно напред. Коалиционните сътрудници все по-трудно ще намират общ език.
Предстоят недоразумения, неразбории, затруднено другарство.
Още от месец юни стартират неразбории в Народното събрание, както и сред партиите в обединението.
Според нумерологичния разбор през второто полугодие на 2022 наклонността за неразбирателства в Народното събрание са мощно изразени.
Особено изразителен е интервала от месец август, септември- до ноември 2022.

Предстоят нови съществени промени и наклонност за нови избори в границите на 2022- мощно изразен е интервала в края на годината- до декември 2022.

Кабинетът „ Петков- Асен Василев “- няма добра наклонност за дълготрайност през 2023 година - съгласно нумерологични, астрологични калкулации.
За „ ИТН “ и Слави Трифонов
Рождените, композитни карти както и моментните хороскопи на Слави Трифонов и на Тошко Йорданов сочат съществуване на проблеми, които ескалират в месеците напред до края на 2022.

Според рожден хороскоп Тошко Йорданов смени персонална осцилация на година и мина в уранова цифра, която е още по-отговорна, а и много непредвидима. Според тази осцилация като персонална година, човек се бори с неправдата, търси правдивост, желае да бъде зачетен, генерални и значими решения могат да се вземат много бързо.

От месец юли Слави Трифонов се намира в персонални месеци, които дават повишена интензивност по всички значими въпроси в обединението.

Лидерите и на другите партии, на всички участващи партии в коалицията- търпят съществени промени- още до края на 2022 година. Има отзив, който се усеща до месец март 2023.

Това се отнася както за водача на „ ИТН “- Слави Трифонов, също за Тошко Йорданов, по този начин и за групировката „ Продължаваме Промяната “ министър председател Кирил Петков и вицепремиер Асен Василев, за партия ГЕРБ- господин Бойко Борисов, по този начин също и за БСП- с водач госпожа Корнелия Нинова, и партия „ Възраждане “- с водач Костадин Костадинов.
Следвайки нумерология и астрология предстоят трансформации в политическия живот на страната.
От месец август 2022 до края на годината всички партии, в това число и Народното събрание, минават през по-труден стадий, с отчетлива наклонност за идни нови избори в рамките най-много до девет месеца - пролетта 2023.
За новата партия на експремиера Стефан Янев „ Български напредък “.
Нумерологични калкулации демонстрират, че партията Български напредък на господин Стефан Янев следва да набира все по- огромна популярност- това се случва едвам в края през последните месеци на 2022. Чрез нумерологично следене, наклонността за бърз старт на партията не е на разположение. Едва през 2023 година- след месец март, 2-то полугодие на 2023 година, партията постепенно стартира да намира своите гласоподаватели.
За партия „ Възраждане “
Според астрологични характерности партия Възраждане с водач Костадин Костадинов- не престава да натрупа известност.

За Костадинов, съгласно рождени индикатори в динамичния персонален хороскоп- времето оказва положително въздействие в интервала до края на 2022. За партия Възраждане с водач Костадин Костадинов- 2023 година може да се окаже основен фактор, дружно с партия ГЕРБ.

Според нумерологията, партия ГЕРБ с водач Бойко Борисов има идна водеща роля, държи ключа в идващите избори.
За Русия и Украйна – ще приключат ли скоро военните дейности?
Анализ на рождените карти на двете страни Русия и Украйна демонстрира, че липсва добра наклонност дейните военни дейности да приключат до есента.

Според изчисленията, има наклонността войната да се проточи във времето напред до края на годината . Редица цифрови разбори сочат, че войната се разпростира през второто полугодие на годината. За Русия и Украйна, също Полша настъпват непредвидени трансформации в края на 2022, също през 2023. Ключови месеци са септември, октомври, ноември, декември 2022.
За съветският президент Владимир Путин.
Композитната, рождена карта на Владимир Путин сочи неотстъпчивост, резистентност, без значение, че има огромно неодобрение измежду предприемачи, много хора както от съветския хайлайф, по този начин и в международен проект съгласно много медии.

Нумерологичен разбор демонстрира, че Путин се намира в сатурнова година на осцилация 4, която дава много ограничавания, блян към един радикално друг нов ред, преструктуриране на всичко остаряло.

В астрологията Сатурн носи тежки кармични уроци. Тази планета постоянно припомня, че с цел да се реализира дълготраен триумф и резултати, би трябвало да се съблюдава реда. И заради това Сатурн постоянно дава тип „ разлъка “ или лишава нещо.

В същото време съветския президент Владимир Путин се намира в персонална година 4 съгласно рожден хороскоп. Лична осцилация четворка- постоянно преструктурира избрани събития, обвързвана е с деловитост, огромна битка и с властта.

В сатурнова осцилация на рождена персонална година- резултатите не са нито лесни, нито се реализират бързо. При сатурново въздействие обстановките се възнамеряват. В много случаи това е сложен за отработване аспект, който постепенно и методично може да докара до струпване на позитивна карма.
За украинският президент Володимир Зеленски.
Според редица нумерологични, астрологични характерности се обрисува дълготрайност на военните събития. Украинският президент Володимир Зеленски не престава да е все по този начин деен със своите медийни участия в Европа и света, както да е и във фокуса на прожекторите. Рисковите в такава обстановка са разумни.
За Китай и упоритостите на президента Си Дзинпин
Китай желае да стои на върха като могъща мощ, от много години е със поръчка да е център на света като страна с световна роля. Китайският политик и водач Си Дзипин е един от най- могъщите и амбициозни водачи в света.

Според астрологията, редица нумерологични тълкувания сочат, че рождената и копозитна карта на китайския водач Си Дзипин е извънредно устойчива и сполучлива . Китайския водач има благополучен аспект с Юпитер и Плутон, които дават власт, подсигуряват трайни, дълготрайни триумфи и непоклатимост измежду останалите водачи. Хората с този аспект са смели, упорити, имат високи упоритости, мощна воля в устрема за реализиране на задачите, имат особена харизма, мощност и огромен енергиен капацитет.

Нумеролог Нели Колева се занимава от 28 години с нумерология, астрология и кабала.  Нели Колева Провежда курсове по нумерология - самостоятелни и групови. Телефони за информация и контакт с Нели Колева:
0888 74 21 78;

02/ 832 1289Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg