Дали ще има игри с кворума и дали някой ще

...
Дали ще има игри с кворума и дали някой ще
Коментари Харесай

Емил Димитров-Ревизоро: Трансферният прозорец за Гела е открит. Той се е доказал, професионалист е и вече веднъж го е правил

Дали ще има игри с кворума и дали някой ще поддържа първия мандат? Ще го обясня с езика на футбола, тъй като в България всички са подготвени за министър председатели и за национални треньори по футбол. Ето, аз в този момент обличам синята фланелка, а господин Петков облича алената фланелка. Не мога аз на полувремето да кажа - Абе, ние май ще паднем, я да взема да облека неговата фланелка. Не става, тъй като просто мачът би трябвало да свърши. Има трансферен прозорец, когато играчите могат да отидат в различен тим законно, а не по време на полувремето. 

Това съобщи в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия някогашният екоминистър Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и - Ревизоро, който разяснява опцията някой от депутатите от " - Демократична България " (ПП-ДБ) да поддържа държавно управление с първия мандат на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили с присъединяване на Движение за права и свободи и Има Такъв Народ, което събира 116 гласа и не му доближават 5 гласа, с цел да бъде определено (интервюто е от 21 май, неделя, когато към момента не беше ясно, че ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и Политическа партия - Демократична България са се разбрали за ротационно държавно управление - бел.ред.). 

" В момента към този момент е открит трансферният прозорец за Гела ли, по какъв начин му викаха, че не мога да се сетя за името, който ще търси опция да помогне на ГЕРБ. Все още има опция да се вземат депутати, които да оказват помощ за тези 5 гласа. Разбира се ще му обещаят депутатско място, той индивидът се е потвърдил, " експерт " е, не е като Мария Габриел. Вече един път го е правил. Ако му обещаят място, където и да го пратят в България, ще влезе. Той влезе в Габрово, където никой не очакваше, влезе и два пъти в Плевен. Ако заложат на подобен " професионализъм ", госпожа Габриел може и да се види като министър председател ", предвижда още в неделя Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и - Ревизоро опцията Руди Гела да съобщи и напусне Политическа партия.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР