Дали се срещам редовно с господин Борисов? Разбира се, че

...
Дали се срещам редовно с господин Борисов? Разбира се, че
Коментари Харесай

„Беше грешка, че изобщо дадох шанс на тези хора“

Дали се срещам постоянно с господин Борисов? Разбира се, че не! Това не е първата неистина на господин Асен Василев. Така президентът Румен Радев отговори президентът на журналистически въпрос, обвързван с думите на съпредседателя на " Продължаваме промяната ", който аяви, че лидерът на ГЕРБ и президентът организират чести срещи в последно време.

Аз бях първият измамен, когато се доверих на тези хора. Беше неточност, че въобще дадох късмет на тези хора да изпълнят очакванията на българите за смяна. Както надживяхме автократичния модел, по този начин ще надживеем и тази шмекерия ", добави Радев.

Той разяснява и измененията в Изборния кодекс, който към този момент е постъпил в президентската институция за автограф. " В момента се преглежда в детайли от моя екип и ще бъде разискван в най-големи елементи, тогава ще се произнеса ". Така президентът разяснява опцията да наложи несъгласие на измененията, признати с гласовете на ГЕРБ, ДЛС и Българска социалистическа партия.

Президентът разяснява, че на идващите избори би трябвало да има висока изборна интензивност, с цел да може да бъде определена законна власт.

Не може с 39% изборна интензивност да пожелаваме легитимност на ръководещите ", счита той.

Държавният глава е на посещаване в Албания, където на следващия ден ще съставлява България на Срещата на върха Европейски съюз-Западни Балкани.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинПоследниНай-четени 96 „ Беше неточност, че въобще дадох късмет на тези хора “ Инфраструктура 952 Край на тапите? Ремонтите на „ Витиня “ и „ Ечемишка “ са завършили Бюджет и финанси 344 Германия отделя €10 милиарда за 35 изтребителя F-35 Регулации 652 „ Санкции, надвишаващи лек автомобил “: Корекцията на винетки е още веднъж на дневен ред Компании 11703 „ Транспрес “ откри логистичен център „ без аналог “ за 16 млн. лева в България
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР