Дали съюзът ще бъде силен или хармоничен зависи, наред с

...
Дали съюзът ще бъде силен или хармоничен зависи, наред с
Коментари Харесай

Какво да очаквате от брака в зависимост от месеца на вашата сватба

Дали съюзът ще бъде мощен или съразмерен зависи, наред с други неща, и от месеца, през който публично сте записали връзката си

Има доста ритуали, свързани с брака. Да, че някои младоженци не имат вяра в никакви знаци. Въпреки това, от антични времена е всекидневно да се съблюдават обичаи, които носят опита, насъбран от хората, по-специално във връзка с най-хубавия месец за женитба.

Януари

Според античните сказания женитба, която се е случила при започване на годината, не е берекетна. Като се ожените през януари, може да останете вдовец или вдовец рано. Въпреки това, заслужава да се означи, че преди славяните постоянно са организирали сватбите през зимата. Не поради друго, а поради многото свободно време, за разлика от пролетта и лятото, която се сее и се прибира реколтата.

Февруари

Хармонични, дълготрайни връзки чакат бъдещите съпрузи, които са се оженили през този месец, макар мощните студове.

Март

Мартенските бракове дават обещание преместването на един от съпрузите. Обикновено това са интернационалните бракове, при които един от младоженците би трябвало да напусне страната си и да отиде в непозната страна. Сключването на брак през март ще бъде превъзходен вид за тези, които желаят да се оженят за чужденец или най-малко за човек, който живее надалеч от родното им място.

Април

Сватбата през април може да обещае неустойчивост за сътрудниците и остри контрасти – нещо като да се возите на увеселително влакче. Все отново през пролетта всичко оживява. Според други сватбени поверия сключването на брак напролет е гаранция за дълги любовни усеща. Така видяно, месец април е доста спорен.

Май

Поверието предизвестява, че майската женитба значи да страдате през целия си живот или да изпитвате компликации. Според националните вярвания съпрузите, които са се сгодили през този месец, ще съжаляват. Такъв избор дава обещание невярност, тормоз и други отрицателни неща.

Юни

Първият месец на лятото е един от най-благоприятните интервали за брак. След като се оженят през юни, младоженците ще се схващат и ще живеят в цялостна естетика. Сватбата през юни е ключът към сладостен фамилен живот.

Юли

Средата на лятото се смята за не толкоз добър интервал за брак спрямо първия месец на лятото. Животът на младоженците може да не е толкоз сполучлив. Успехът на един брак зависи 90% от двойката. Но съгласно други източници юли е един от неутралните месеци. Както младежите се отнасят един към различен, по този начин и ще се развият връзките им.

Август

Това е превъзходен месец за брачна гала. Младите съпрузи освен ще живеят добре в брака, само че и ще станат отлични другари, сред които ще има цялостно взаимно съгласие. Бракът през август е подобаващ за хора със буен характер. Животът им ще бъде изпълнен с ярки моменти.

Септември

Сключването на брак през септември е за предпочитане. Животът след септемврийската женитба ще тече с премерено движение. Брачният съюз ще бъде надеждна връзка, въпреки и без кой знае какви пристрастености и усеща. Любовта и уважението обаче постоянно ще участват в живота на младоженците. Бракът през септември дава обещание непоклатимост и спокоен живот.

Октомври

Сватбата през октомври може да обещае компликации за младите съпрузи. В връзките на младоженците, сключили брак през този хубав есенен месец, може да има объркващи и нестабилни моменти. Младите хора, които подписват брак през октомври, може да са нещастни в фамилния живот заради спорове и недоразумения.

Ноември

Бракът, подписан през този месец, ще донесе обилие и материално благоденствие. Младоженците ще обръщат повече внимание на финансовата непоклатимост, в сравнение с любовната пристрастеност. Въпреки че този есенен месец нормално е с неприятно време, прогнозите и знаците за сватбеното празненство нормално са положителни.

Декември

Счита се за удобен месец. Съпрузите ще бъдат щастливи, ще имат доста наследници, а самите те ще преживеят доста радостни моменти в взаимния си живот. Сключването на брак през декември е добре за тези младоженци, които ценят доста любовта си.

Инфо: www.brides.com

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР