Дали самият бивш главен прокурор Иван Гешев е свързан с

...
Дали самият бивш главен прокурор Иван Гешев е свързан с
Коментари Харесай

Временната комисия вижда връзка между Гешев и Нотариуса

" Дали самият някогашен основен прокурор Иван Гешев е обвързван с активността на групата на Мартин Божанов - Нотариуса от изнесените досега обществени обстоятелства и условия - наподобява, да, само че дали е обществена офанзивата против него - не мисля. "

Това съобщи депутатът от парламентарната група на ПП-ДБ и ръководител на краткотрайната парламентарна комисия за изясняване на всички обстоятелства и условия към групата на Мартин Божанов-Нотариуса - Никола Минчев пред публицисти в Партийния дом. Вчера комисията организира първото си съвещание.

Докладът, с който разполага съпредседателят на ПП-ДБ Атанас Атанасов с магистратите, ходили в   е изпратен на всички членове на комисията. В него се разказва по какъв начин действа групата за деяние към Нотариуса, като има лист с няколко имена на хора, които са посещавали клуба. Около 8-10 души влизат в листата на магистрати, посетили клуба SS, като няма политици в самия лист.

Временната парламентарна комисия най-вероятно ще почете настояването за, както изиска Има Такъв Народ, като ще бъдат разпитани шефовете на службите. Нямало обаче да бъдат поканени финансовият министър Асен Василев и шефът на Национална агенция за приходите Румен Спецов.
 Гешев: Комисията за Нотариуса е политически фойерверк
Гешев: Комисията за Нотариуса е политически фойерверк

Сглобката е унищожила правораздаването и го е овладяла политически
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР