Дали съм талантлив не знам, но трудолюбив - да, твърди

...
Дали съм талантлив не знам, но трудолюбив - да, твърди
Коментари Харесай

Изгряващата звезда на Пловдив: Искам в NBA! ВИДЕО

Дали съм надарен не знам, само че работлив - да, твърди 14-годишната баскетболна вяра на Академик Бултекс 99 Симеон Димитров. Младокът бе определен неотдавна за Изгряваща звезда на Пловдив в груповите спортове за 2018 година.

Ето какво споделя Симеон пред камерата:

Обичам баскетбола, защото това е единственият спорт, който ти дава опция да полетиш с топката. Баскетболът е моята пристрастеност и затова съумявам да се оправя с тренировките и учебното заведение. Уча в Английската и това лишава доста време, само че не мога да пропусна подготовка.

Никога няма да не помни дебюта си в мъжете на Академик Бултекс 99. Само 20 секунди на терена, само че най-незебравимите в моя живот до момента. Случи се през декември 2017 година в Самоков. Бях доста обезпокоен и се радвах, че топката не пристигна до мен, защото сигурно щях да сбъркам и да сътворя някаква нелепост.

Досега съм бил единствено при треньора Йордан Иванов и всичко, което знам е с помощта на него. Трудно ни е в тима на Академик Бултекс 99, защото множеството сме набор 2004. Миналата година направихме требъл - Купата на България, Републиканско и Балканска купа. От две години играя в Евролигата с тима на Балкан Ботевград. Обичам да играя и за националния тим, където треньор ми е Йордан Иванов.

Мечтая да отпътува в чужбина. Любим тим ми е Реал Мадрид. В Испания в този момент се играе най-хубавият баскетбол в Европа. Иначе, като всички момчета желая в миналото да играя и в NBA, споделя Симеон Димитров, който е единствено на 14 години, само че към този момент знае какво желае. И ще го реализира!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР