Дали правото е сила? Вероятно - да! Никой не оспорва

...
Дали правото е сила? Вероятно - да! Никой не оспорва
Коментари Харесай

Силата на правото срещу правото на силата

Дали правото е мощ? Вероятно - да! Никой не оспорва потребността от правов ред и правда. Дали силата е право? Да! И още по какъв начин! Никой не смее да застане против силата. Но тя е безапелационен мотив нормално на безцеремонния, арогантния. Правото на сопата, на яката сопа! Помитаща параграфите на правото. Когато държавната власт отстоява неналичието на правов ред със силови средства, тя трансформира страната в страна на сопата. Безцеремонна и арогантна!

Видяхме конфликтите при " Триъгълника на властта " в София. Яростна битка сред протестиращите против мафията и корупцията, от една страна, и страшната мощ и мощност на властта. Убедителна еманация на превъзходството на силата против правото.

Както споделя народът, " Срещу ръжен не се рита ". Старата власт се стреми да завоюва следващите избори с всички сили и средства. Хули враговете си, единството на протестиращите.

Есента на нашето неодобрение в България чака избори. Нека се възползваме от този късмет и да победим превзетата ни от мафията страна. Независимо от всички измами, измами и злоупотреби. Нима към този момент сме изцяло смазани от яката тояга на властта? Успяха ли да ни трансфорат в лумпени, подготвени да тръгнат след всекиго, който предложи няколко лв.? Нека създадем едно последно изпитание. Всички дружно! Нека да покажем, че можем да се обединим в името на правовата страна, в която да живеят нашите деца и внуци.

В името на България на народа ни!

Рачо ГЕНОВ

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР