Дали няма да се случи нещо на близките ми? Ами

...
Дали няма да се случи нещо на близките ми? Ами
Коментари Харесай

Победете тревогата и безпокойството с билки!

Дали няма да се случи нещо на околните ми? Ами в случай че остана без работа?...Тревогите, които си сътворяваме, когато мислим за бъдещето си, постоянно са неоснователни или мощно пресилени. Когато отрицателните мисли заемат прекомерно доста място в съзнанието ни, би трябвало да реагираме.

Почти всеки човек познава това положение, в което гърлото е „ свито на топка ”, стомахът – „ вързан на възел ”, а апетитът и сънят изчезват. Безпокойството се показва посредством тялото и може да провокира мъчно за преодоляване психическо положение . От него страдат към 20% от европейците, най-вече дами. За разлика от страха, който се демонстрира при действителна заплаха, безпокойството е ирационално възприятие за неустановеност.

Освобождаването от положението на тревога стартира с осъзнаването му. След това идва изборът от разнообразни лечебни способи, измежду които лекуването с лекарства, само че то се ползва единствено в избрани случаи. Билките с успокоителен резултат и работата над себе си са налични средства за гладко прекосяване към обикновено положение на духа.
Колкото тревожни хора - толкоз и типове безпокойствие. Намерете вашата билка според от съответните признаци, които изпитвате. Сигурно ще се познаете в най-малко едно от тези най-често срещани недоволства:
 
„ Чувствам се на ръба на депресията ”
, именуван още „ арника за нервите ”, е подобаващ за леки депресивни положения. Поговорете първо с лекаря, тъй като билката се съчетава зле с някои медикаменти, в това число и с противозачатъчните. Освен това, до момента в който я приемате, не трябва да се излагате дълготрайно на директна слънчева светлина, тъй като има заплаха от появяването на петна по кожата. Подходяща форма е тинктурата.

+ 1 ч.л. хидролат от върбинка в  чаша вода по три пъти на ден.
„ Предменопаузата ми къса нервите ”
Хмелът е богат на фитохормони. Правете запарка от 5 г билка за 500 мл вода и я пийте на дребни порции денем.

+ 1 ч.л. хидролат от салвия /градински чай/ към всяка порция запарка от хмел.

 
„ У мен се поражда настъпателност ”
Родиолата се употребява под формата на смес майка или на капсули – 150 мг дневно.

+ Ароматни масла от портокал или бергамот посредством дифузер по 10 минути заран и вечер.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР