Дали някога си задавал въпрос на себе си - Какво

...
Дали някога си задавал въпрос на себе си - Какво
Коментари Харесай

Meta-verse

Дали в миналото си задавал въпрос на себе си - Какво щеше да бъде, в случай че съществуваше и друга галактика? Какъв щеше да бъде достъпът до нея? Как щях да наподобявам там? Дали щях да работя и да излизам с другари, както го върша тук? Веднага ти отговаряме, че друга галактика съществува и в случай че преди години, това е звучало като небивалица, то в наши дни, това се допуска, че ще бъде бъдещето. Тази друга галактика, можеш да срещнеш под имената Metaverse или Метавселена - виртуална галактика. В идващите редове ще схванеш какво е това, каква е концепцията и какви да бъдат твоите упования към нея.

Какво съставлява Метавселената?

Metaverse е основано виртуално пространство, което съчетава в себе си всички вероятни действителности. Една от главните хрумвания на това е хората свободно да споделят във виртуалната сфера, посредством техните аватари и да се развиват като персони. Тук ще можеш да работиш, да приказваш с другари, да си организираш срещи, да играеш хазартни игри и да вървиш на кино.

Дори ще може да планираш и сватбата с половинката си, в случай че искаш да е обществено и да доближи до повече хора по света. Общо взето ще правиш всичко, което и в действителния живот, само че с дребната разлика, че няма да ти се постанова да излизаш от у дома, да се чудиш какво да облечеш или каква прическа да си направиш. До този миг видеоигрите са тези, посредством които може да се доближиш най- доста до това да се прехвърлиш в паралелна галактика и друго измерение.

 269091

Как се влиза в Metaverse?

Постоянно ни се постанова да влизаме в друго пространство, посредством нашите телефони, таблети или преносими компютри. Днес хората се придвижват и в Метавселената, посредством другите платформи и ти би трябвало само преносим компютър и постоянна интернет връзка. Условието за потребление обаче, е да имаш авансово изработен криптопортфейл и заредена криптовалута.

За да се насладиш на цялото преживяване на Метавселената, ще е хубаво да разполагаш и с спомагателни помощни средства като 3Д очила и VR слушалки. По този метод изцяло ще се потопиш в тази конюнктура и ще можеш да виждаш работната стая под формата на 3Д облик. С помощта на слушалките, ще можеш да провеждаш или присъстваш на значима работна среща или да споделяш с твои другар, до момента в който играете видеоигри.

Какво би ни дала повече Метавселената от настоящия живот?

Може би най-основното нещо, което може да ни даде, е свободата да показваме себе си. Какво ще рече това? Много хора не съумяват да покажат на какво са способни поради позор и нерешителност, когато са пред други хора. В Метавселената, ще бъдеш представляван от виртуален аватар и това ще ти разреши да разгърнеш себе си и да покажеш целия капацитет на които си кадърен.

Другото преимущество на това, е че до момента в който си седиш по пижама пред компютъра и си в Metaverse, можеш да си уговориш виртуална среща за кафе в напълно друг град или даже страна и за секунди да си избереш готин тоалет и към този момент да си там.

Искаш да отидеш на кино вечер, спортно събитие или концерт, само че билетите са свършили? В Метавселената с един клик, можеш да се пренесеш до всяка точка на света и да гледаш даденото събитие от какъвто ъгъл си пожелаеш. Общо взето опциите са неограничени и на моменти, даже ще се запитваш дали това се случва в този момент в действителността или се случва в другата естествена действителност.

Също по този начин, ще можеш да посещаваш разнообразни обекти, без значение дали се намират в бъдещето или в далечното минало. Всички тези места, още веднъж ще бъдат направени, посредством 3Д планове и облици, и няма да бъдат различими от действителните.

 269090

Ще можем ли да живеем напълно в Метавселената след години?

Според специалисти до 2030 година, по-голямата част от популацията ще населяват Metaverse. Все отново да не забравяме, че това е план, по който има още доста какво да се желае, до момента в който бъде изцяло модернизиран. Като се стартира от това да се измислят правни закони, кои ще бъдат ръководещи, по какъв начин ще се санкционира обещано нарушаване, по какъв начин ще се върви на учебно заведение и на работа.

Припомняме, че това клони повече към фикция, в сравнение с да се приближава до действителността към днешна дата. Но технологиите в наши дни се развиват бързо и Метавселената може да се трансформира в желано място за живеене. Особено за хората, които желаят да прекарват по-голямата си част у тях, пред компютъра, имат терзания да приказват с различен лице в лице, а там няма да им се постанова да го вършат, тъй като аватарите ще правят тази работа.

Заключение

След всичко написано дотук, несъмнено сме съумели да те впечатлим с необятните нови благоприятни условия, които можеш да откриеш в интернет пространството. На този стадий не е несъмнено, дали това ще бъде новият метод на живот, само че можеш да изживееш подобен вид чувство, посредством методите разказани нагоре. Не забравяй, че въпреки всичко нищо не е способно да размени изцяло същинското другарство, насладата от срещата с непосредствен другар, глътката свежо кафе, прегръдката и страстите. Наслаждавай се на всеки момент и изживявай всичко по най-хубавия вероятен метод.

 

 

 

 

*Информация от партньор

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР