„Дали ние ще съставим кабинет, или не, първо ще видим

...
„Дали ние ще съставим кабинет, или не, първо ще видим
Коментари Харесай

Ще върнат ли ИТН мандата: Тошко Йорданов с двусмислено изказване в парламента

„ Дали ние ще съставим кабинет, или не, първо ще забележим какво ще направи ГЕРБ. След това ще пристигна процедурата при нас, по-късно ще видите какво ще създадем ние ".

Това сподели ръководителят на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов в Народното събрание.

По думите му, в случай че инцидентно се стигне до трети мандат, този, който го вземе, „ би трябвало да си намерения хубаво какво ще направи “.

„ Защото в тази междинната част на залата биха могли даже да поддържат който и да е от вас, в случай че се стигне до там. И би трябвало да сте наясно, че това значи, коалиция с тези, които би трябвало да бъдат сложени в дъното на политическия живот за всичко, което сториха на България. За ГЕРБ става въпрос “, сподели Тошко Йорданов.

Той също по този начин назова декларацията на ГЕРБ „ върха на нелепостта “ и добави, че е хубаво българските жители да знаят какво се случва в Народното събрание.

" Вътре беше цялостно с лъжи. Ако нещо ви учудва за какво залата гласоподава по този начин предните два дни, това е, тъй като няма политическа партия, която да се докосна даже до вас “, съобщи той.

„ Всеки в тази зала, който е отвън ГЕРБ, би трябвало да знае, че в случай че гласоподава каквото и да е с ГЕРБ, ще бъде изменник към гражданското общество. Тук няма поле за размисъл “, добави Тошко Йорданов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР