Дали ме е страх от Кирил и Асен – не.

...
Дали ме е страх от Кирил и Асен – не.
Коментари Харесай

Борисов: Радев да иде в НАТО, ООН, Брюксел и да иска АЕЦ „Запорожие“ да е под особена защита

Дали ме е боязън от Кирил и Асен – не. Но ме е боязън какъв брой наивно се отнася Европа към ставащото в нуклеарната централа „ Запорожие “, сподели водачът на ГЕРБ
„ Питате дали ме е боязън от Кирил и Асен – не ме е боязън. Но същински ме е боязън по какъв начин моите сътрудници в Европа наивно се отнасят към ставащото в нуклеарната централа „ Запорожие “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти в Шумен.

„ Ако ме питате дали ме е боязън от Кирил и Асен – не ме е боязън. Но същински ме е боязън по какъв начин моите сътрудници в Европа наивно се отнасят към ставащото в нуклеарната централа „ Запорожие “. Да отиват в НАТО, Организация на обединените нации, Брюксел – тази централа би трябвало незабавно да я слагат под особена отбрана “, разяснява той.

Той съпостави ставащото край АЕЦ-а с евентуален „ Чернобил “. „ И до през днешния ден сме първи по онкозаболявания в Европа. Как няма да сме първи? Като манифестирахме под нуклеарния облак “, сподели той.

„ За нас ще е без значение кой ще е отговорен по-късно. Ако аз управлявах, нямаше да се махна от Брюксел, до момента в който няма решение “, съобщи водачът на ГЕРБ.

„ Те си играят с нашия живот – на съветска рулетка къде ще падне ракетата. Аз апелирам и Радев и Гълъб Донев да положат старания. Ние ток и храни произвеждаме. Аз не съм нерешителен човек, само че от това ме е боязън. И те си играят. И госпожа Нинова доскоро споделила – ние няма да допуснем България да бъде въвлечена във войната. Но продължава подклаждане на спора с нови сили и въоръжение. Тя не е ли в Европа? “, попита Борисов.

Лидерът на ГЕРБ отхвърли изказвания, че изоставената автомагистрала „ Хемус “ е била строена нелегално.

„ Ние сме строили по закон, само че имаше един Рашков, който обясняваше за някакви чували с пари. И чакаме и до момента да ги покаже. И да покаже кои са хората, които съм „ изял “. Но не може – те са си живи и здрави хората “, сподели още Борисов “

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР