Дали Люис Хамилтън ще стане световен шампион още на пистата

...
Дали Люис Хамилтън ще стане световен шампион още на пистата
Коментари Харесай

Ще спечели ли Хамилтън титлата още в Мексико?

Дали Люис Хамилтън ще стане международен първенец още на пистата в Мексико, както става в последните две години.

"Това, което е належащо е напълно изпълнимо. Хамилтън е екипен състезател, в случай че би трябвало да приключи на 4-о място приключва на 4-о място. Няма да се рискува, в случай че е допустимо да се направи освен това сигурно ще го направи, само че няма да се рискува ", разяснява Момчил Манчев.

Британецът завоюва международните си трофеи по следния метод: през 2008 година в Бразилия, в последния кръг и то по много трагичен метод, 2014 - Абу Даби, финален кръг, 2015 - Съединени американски щати, 3 кръга преди края, 2017 и 2018 в Мексико два кръга преди края на конкуренцията.

"Математически към момента Ботас има шансове за международната купа, в случай че завършат трети и четвърти, само че не мисля, че ще има някакъв сериозен проблем за решение още веднъж пред тима, Тото Волф тушира напрежението в тима, дали ще е тази седмица или другата в Съединени американски щати, не е от изключително значение. Контролът на тима ще е явен, забавни са самите надпревари, дуелът с Ферари, да забележим по какъв начин ще се осъществя капацитетът и на двата тима ", добави инж. Тенчев в предаването "Формула 1 Токшоу " в ефира на DIEMA SPORT 2.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР