Дали лошо възпитаните деца трябва да бъдат допускани в ресторанти

...
Дали лошо възпитаните деца трябва да бъдат допускани в ресторанти
Коментари Харесай

„Крещящи бебета развалиха срещата ми – децата трябва да бъдат забранени да влизат в ресторанти“

Дали неприятно възпитаните деца би трябвало да бъдат допускани в заведения за хранене от по-висок клас е спор, който постоянно бушува.

Едно дете -свободна двойка остана кипяща, откакто срещата им за Свети Валентин се трансформира в безпорядък с помощта на едно „ неприятно възпитано дете “. Двамата, които са в средата на 20-те си години, отидоха в " по-хубав ресторант " като наслаждение, което дамата разказа като " стъпка над междинната верига ", само че " стъпка под изисканата кухня " - тъй че те се подготвяха за изискана вечер на развлечение.

Въпреки това, когато седнаха и се настаниха, скоро стана ясно, че нещата ще тръгнат надолу, защото имаше момиче на към пет или шест години, което „ непрекъснато правеше звук, тичаше и скачаше " покрай тяхната маса, а покрай тях седеше и бебе, което означаваше, че бяха измежду деца.

Жената се обърна към Reddit, с цел да изясни какво се е случило, като сподели, че родителите на детето е трябвало да я спрат да бъде разрушителна, защото тя „ няма причина “ да продължава да се прибли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР