Дали Левски вече поведе на ЦСКА в резултата? Става въпрос

...
Дали Левски вече поведе на ЦСКА в резултата? Става въпрос
Коментари Харесай

Поведе ли вече Левски на ЦСКА?

Дали Левски към този момент поведе на ЦСКА в резултата? Става въпрос за трансферния, несъмнено, където „ сините ” на този стадий се оправят по-добре. Привлякоха забавни имена, а перлата на селекцията несъмнено е Габриел Обертан. При състояние, естествено, че французинът подпише. Той просто няма потребност от показване и е най-популярното име в Европа в  последните години, което идва в България. Освен това не е от по този начин наречените „ остарели пушки ”, които, откакто са си изгърмели патроните, идват да поритат за някой различен лев в състезание като нашето. Габриел е на 28 години – една  чудесна възраст за футболист.  

Фактите са безспорни – с Жорди Гомес и Обертан на „ Герена ” демонстрираха, че стягат мощна селекция.

В ЦСКА към този момент са привлекли трима футболисти. Вратарят Черняуксас по всичко проличава, че ще е запаса на Китанов. Бразилецът Рафаел Енрике и португалецът Тиаго Родригес са цялостна мистерия за момента и е мъчно да се предвижда дали са си заслужили привличането в Борисовата градина.
В околните дни на „ Армията ” се чакат още нови попълнения. Най-вече нападател, който е повече от нужен на отбора, поглеждащ към купата. А с цел да се пребори за първото място, ЦСКА се нуждае от постоянни попълнения и стабилизиране както на офанзивата, по този начин и на отбраната. Тук е мястото на вмъкнем един неписан в медиите факт – „ алените ” босове са отказали да върнат в отбора Венци Василев, който беше свободен сътрудник, откакто напусна Берое. Бранителят е имал подготвеност да играе още веднъж за ЦСКА, само че никой не го е изискал...

А дали Левски в действителност поведе в трансферния резултат, ще получим отговор по-късно. Първо, селекцията не е приключила, и второ – в ЦСКА са доказвали, че умеят да притеглят незнайни имена, които по-късно са се налагали в състава. Последният образец е Фернандо Каранга.

Но най-малко на пръв взор на този стадий „ сините ” сякаш се оправят по-добре на трансферния пазар. ЦСКА има действителния късмет да опровергае това изказване на терена, където борбите за първото място предстоят. Към него обаче ще огледа и Левски, който до неотдавна не беше слаган в шампионските сметки за новия сезон...
МИХАИЛ ДОКОВ/БЛИЦ СПОРТ
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР