Дали КАТ ще осигури такава статистика?Декември е месецът, в който

...
Дали КАТ ще осигури такава статистика?Декември е месецът, в който
Коментари Харесай

През декември ли излизат на пътя най-много пияни?

Дали КАТ ще обезпечи такава статистика?

Декември е месецът, в който най-вече пияни сядат зад кормилото, най-малко това сочи статистиката във Англия. За предишния декември полицията на Острова е заловила тъкмо 5551 почерпени водачи, което прави по 179 индивида дневно. Сега служителите на реда обявиха, че се надяват достижението от предходната година да не бъде усъвършенствано. 

Все още няма данни какво е ситуацията у нас, само че е разумно да предположим, че през декември, който изобилства с празници – християнски, именни дни, служебни почерпки и т.н, е повече от разумно в края на годината пийналите зад кормилото да са най-вече. 

Употребата на алкохол и превишената скорост, постоянно и в композиция, са измежду главните аргументи за произшествия в България, само че ще е забавно да забележим дали КАТ ще обезпечи такава информация за декември при започване на идната година. Иначе, в някои връзки България и Англия доста си наподобяват – хванатите да карат пияни мъже у нас и на Острова са пет пъти повече от дамите. 

Единствената страна, където по неофициалнни данни има наклонност за равнене на достиженията на двата пола е Русия. / automedia.investor.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР