Дали кариерата на Киану Рийвс не върви добре, или така

...
Дали кариерата на Киану Рийвс не върви добре, или така
Коментари Харесай

Киану Рийвс има добра година

Дали кариерата на Киану Рийвс не върви добре, или по този начин ни се коства? Актьорът стои настрана от типичната холивудска суматоха. Не се дами, не се и развежда. Преди време даже се появи информация, че звездата от " Матрицата " и " Скорост " ще приключи кариерата си.

Това обаче не се случи, а сякаш с кариерата на артиста всичко е наред. По-рано през тази година Киану показа втората част на мрачния екшън " Джон Уик ", зад който стои Дейвид Линч като продуцент. Филмът реализира доста положителни резултати в боксофиса.

Ето че в този момент излезе и първият филмов откъс на нов научно-фантастичен трилър с негово присъединяване. Лентата е със заглавие Replicas , и макар че е планувана за 2017 година, към момента няма точна премиерна дата.

Главната роля играе Киану Рийвс, който е академик невролог. Той съвсем съумява да трансферира човешкото схващане в компютър, когато фамилията му умира в автомобилна злополука.

Героят му е захласнат от желанието да съживи околните си. Той съумява да клонира брачната половинка и децата си, само че схваща, че може да върне живота единствено на трима, а не на четиримата членове на фамилията си.

Освен че играе основната роля, Рийвс е и изпълнителен продуцент на Replicas.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР