Дали искат повече пари, внимание или двете? Кои са тези

...
Дали искат повече пари, внимание или двете? Кои са тези
Коментари Харесай

Кой са най- алчните зодиакални знаци според астролозите?

Дали желаят повече пари, внимание или двете? Кои са тези зодиакални знаци

За някои хора достатъчното в никакъв случай не е задоволително. Те са водени от потребността от власт и се задоволяват единствено с изискани ястия, извършване на покупки и скъпо шампанско. Тези видове могат да бъдат и егоисти, когато става въпрос за времето и вниманието на другите. Ако познавате някой, който постоянно взема и желае повече, астрологията може да е изясни това държание. Продължете да четете, с цел да разберете кои зодиакални знаци съгласно астролозите са най-алчни, от минимално материалистични до супер материални.

Козирог

Козирозите постоянно се усещат несигурни. Те се хващат да се пробват да бъдат най-хубавите и когато се провалят, остават разочаровани. За да се опълчват на това, те се стремят безпределно. „ Козирозите се ръководят от планетата Сатурн, която е известна като „ планетата на рестриктивните мерки “ и това може да накара козирозите да се усещат като че ли постоянно им липсва по някакъв метод “, изяснява създателят на CrystalDigest и астролог Кели Грейсън. „ Това може да ги направи доста устойчиви на шерване и те могат да натрупат запаси от боязън, че по-късно няма да имат задоволително. “

Скорпионите са едни от най- алчните зодиакални знаци

Интензивните скорпиони не обичат да споделят. „ Те постоянно са наясно със личния си резултат и се двоумят да се разделят с мъчно извоюваните си пари “, изяснява Грейсън, описвайки ги като „ притежаващи и контролиращи “. Те постоянно са много безмълвни във връзка с финансите си и могат да положат огромни старания, с цел да скрият приходите си от другите (и имат причина да се откажат от плащането).

Този тайнствен знак също по този начин изисква да се фокусирате върху тях от самото начало. „ Те са необикновено ревностни и изискват цялостното внимание на най-близките си “, предизвестява астрологът на MediumChat Тара Бенет. И в случай че не им дадете признанието, което считат, че заслужават, „ Скорпионите ще употребяват своите качества за операция, с цел да го обезпечат “, споделя тя.

Риби

Рибите са най-притежаващите, когато става дума за тяхното време, което те ценят надълбоко. „ Някои може да кажат, че рибите са алчни, тъй като желаят да запазят всичко за себе си, само че в действителност те просто схващат цената на това, което имат “, споделя Грейсън.

Не очаквайте риби да споделят с кого се срещат или същинските си усеща с вас, в случай че не ви се доверяват изцяло, което може да отнеме време. Така че, въпреки да не са алчни за материални неща, те стават грабителски, когато става въпрос за персоналния им живот.

Телец също влиза в листата с най- алчните зодиакални знаци

Тази зодия обича хубавите неща. „ Зодиите Телец са склонни да бъдат много материалистични и постоянно търсят способи да придобият повече притежания “, отбелязва Грейсън. Тъй като постоянно жадуват за повече, те постоянно икономисват за по-големи и по-добри неща.

Телецът може да обича хубавата вечеря на открито повече от идващия знак, само че в случай че се присъедините към тях, бъдете подготвени да отворите портфейла си. „ Телците обичат лукса и традициите, само че ненавиждат да заплащат сметката “, споделя Бенет. Въпреки че са щастливи да се поглезят с хубави неща, те не се разхищават постоянно с другари. „ Техните мъчно извоювани пари са за тях “, споделя Бенет.

Дева

Тази свръхкритична зодия не обича да споделя и постоянно търси способи да спести, което значи, че ще мисли за огромна покупка с часове или даже дни. Грейсън споделя, че Девите са „ постоянно доста спестовни и даже може да се считат за евтини “.

Бенет прибавя, че Девите „ желаят първокласния метод на живот единствено за себе си, без да се интересуват по какъв начин живеят другите “. Затова постоянно се считат за пресметливи, които не се грижат за никого, с изключение на за себе си в устрема си да получат живота, който считат, че заслужават.

Инфо: https://bestlifeonline.com/https://pixabay.com/

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР