Дали Георги Георгиев от ГЕРБ ще бъде избран за нов

...
Дали Георги Георгиев от ГЕРБ ще бъде избран за нов
Коментари Харесай

Тайно гласуване с бюлетини за новия шеф на СОС, кандидат е само Георги Георгиев от ГЕРБ |

Дали Георги Георгиев от ГЕРБ ще бъде определен за нов ръководител на СОС ще се взема решение с скрито гласоподаване на " Московска " 33, където съветниците ще пускат бюлетини. Резултатът ще стане явен след 15,30 часа. 

Ако Елен Герджиков приличаше по-скоро на Сотир Цацаров, Георги Георгиев ще бъде Иван Гешев в Столичния общински съвет, разяснява Методи Лалов от Демократична България по време на онлайн. Всяко мое изявление ще срещне репликата " Ама ти си отстъпник ", ясно ми е това. Не скърбя, че съм напуснал тима, който в този момент коленичи пред Румен Радев, съобщи по време на разногласието Прошко Прошков. Дали не си е разрешил Георгиев операция на документ, попита, кмет на Красно село. 

Някои от съветниците не са в София, не могат да дойдат присъствено, като да вземем за пример аз, сподели Методи Лалов. Той предложи днешното съвещание на СОС да бъде прекъснато и отсрочено, само че това не беше признато. 

Това че организираме онлайн съвещанията, не значи, че съветниците не би трябвало да са в града, акцентира Николай Стойнев от Българска социалистическа партия. 

Съветниците ще гласоподават с интегрална бюлетина, стана ясно още на съвещанието на СОС. Друг претендент с изключение на Георги Георгиев няма. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР