Дали г-н Джамбазки ще остане в София, ако бъде избран

...
Дали г-н Джамбазки ще остане в София, ако бъде избран
Коментари Харесай

Депутат разкри какво ще стане с поста на Джамбазки в Европарламента, ако стане кмет

Дали господин Джамбазки ще остане в София, в случай че бъде определен - несъмнено, че ще остане. Още Цезар е споделил "по-добре първи в Галия, в сравнение с втори в Рим ". Това подсигурява в "Беновска пита " по Канал 3 депутатът от Вътрешна македонска революционна организация доцент Милен Михов.

"А дали Вътрешна македонска революционна организация ще може, отново ще си послужа с образец. Г-н Славчо Атанасов в първия си мандат като кмет на Пловдив, повдигнат от Вътрешна македонска революционна организация тогава, а в този момент ще го подкрепим, та тогава той вкара нещо, за което се приказва на всички места - безвъзмездни детски ясли.

Молитвата на Вътрешна македонска революционна организация е очакване на личните сили, религия в определения път, разчитаме на доверието на хората, които добре ни познават, добре правят оценка работата ни. Надяваме се това да бъдат осмите подред сполучливи избори за Вътрешна македонска революционна организация за последните 6 години ", сподели историкът, който е регистриран в листата на Вътрешна македонска революционна организация във Велико Търново за Местни избори 2019.

За кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София като необвързана с Българска социалистическа партия, историкът бе безапелационен: "Кандидатурата й като гражданска е толкоз гражданска, колкото сняг през юни. Това не може да бъде признато за обикновено, тя има политическа кариера в Българска социалистическа партия. Ще победи оня, който направи по-добра акция - акциите ще имат значение в тези избори, съществено приказвам. Кампаниите може да предрешат изхода ", сподели доцент Михов.

За Йорданка Фандъкова той бе сбит: "Фандъкова в ръководството си е един настоятелен кмет, минусът й - насъбраните негативи на ГЕРБ. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР