Дали "Ергенът" е едно предаване за красив принц, който наистина

...
Дали "Ергенът" е едно предаване за красив принц, който наистина
Коментари Харесай

Езикът на тялото показва кои участнички в Ергенът Виктор наистина харесва

Дали "Ергенът " е едно предаване за хубав принц, който в действителност търси любовта и също е толкоз благ и деликатен с дамите в действителния живот, или всичко е въпрос на пари и суетност, евентуално можете да си отговорите и сами.

Само че, някъде там измежду свадите, захаросаните думи и срещите измежду красивите пейзажи на Турция, има и нещо същинско. Нещо, което мъчно може да бъде манипулирано и не може да бъде прикрито. А пък и се вижда с просто око... стига да бъдете по-наблюдателни, написа

Да, интриги има. Да, обвързани мадами, които са се присъединили в шоуто по всевъзможни други аргументи, само че не и тъй като са влюбени във Виктор, също има. А дали в действителния живот този мъж би излязъл даже и единствено на кафе с множеството от участничките? Ами, надали. И в случай че следите "Ергенът ", за който 22 дами започнаха луда конкуренция, сигурно най-малко един път сте се запитали: "Абе, той въобще харесва ли някоя от тези дами? "

Всъщност да. И макар че Виктор интензивно се старае да бъде благ с всяка една и да залъгва добре, че изпитва благосклонности, истината е, че езикът на тялото приказва нещо напълно друго. Защото жестовете ни демонстрират доста повече от думите. И към този момент може да се каже, че в шампионата за сърцето на секси ергена, несъмнено отпред стоят единствено две-три дами. Или най-малко по този начин наподобява от излъчените дотук епизоди.

Но да си го кажем напряко - Виктор стои по по-различен метод, когато се усеща удобно и най-много притеглен от някоя участничка. И може би най-точното съпоставяне, което можем да ви дадем е езикът на тялото му, когато е в компанията на Благовеста и когато е в компанията на към този момент отпадналата от конкуренцията Зори. И би трябвало да признаем - Бонбонова несъмнено съумя да разгорещи Виктор, а от срама, който се изписваше на лицето му, когато тя му говореше закачливо и се заиграваше с крайници му, излиза наяве, че безспорно той е много, много притеглен от нея. А погледът му, когато тя понечи да смъкна бельото си, също е меко казано издайнически.

И може би помните по какъв начин по време на играта "Не се сърди, влюбено дребосъче " той като че ли умираше от позор, до момента в който Бонбонова го гледаше право в очите и танцуваше предизвикателно? В този миг Виктор просто прикри лицето си с ръка и се изчерви... и не, не беше от високите температури.

От държанието на ергена също разбираме, че той е много притеглен и от Виктория Капитонова. И въпреки да не реализира по-близък физически контакт с нея на срещата им, си пролича, че има привличане. Обърнете внимание, че когато стоят един против различен, тялото му е обърнато напълно към нея.

Но тук като че ли той е по-обран, въпреки и да изпитва благосклонности към Виктория, до момента в който тя е по-спокойна и го подготвя в диалога.

Третата дама, която евентуално в действителност е омаяла Виктор, е Александра, която също имаше много гореща среща с нея. И въпреки тя да не приключи с целувката, в действителност той от самото начало установяваше непосредствен физически контакт. И като че ли се забелязваше, че в действителност му е прелестно да бъде покрай нея. Нещо, което не се вижда толкоз очевидно даже и в отношението му към Людмила или Ева, които могат да се похвалят, че са целунати от мачото.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР