Дали е правилна стъпка да седнеш да правиш обща законодателна

...
Дали е правилна стъпка да седнеш да правиш обща законодателна
Коментари Харесай

Методи Лалов: ГЕРБ и Борисов нямат място във властта

Дали е вярна стъпка да седнеш да правиш обща законодателна стратегия със същите хора, за които си приказвал, че са корумпирани? ГЕРБ и Борисов нямат място във властта, ПП-ДБ не могат да ги върнат. Хората не ги пратиха в Народното събрание по тази причина. Няма законодателна стратегия, която да ги сплоти. Битите деца зад колоните на Министерски съвет не могат да одобряват коалиция ГЕРБ-ПП. Това сподели някогашният углавен арбитър Методи Лалов за " Офанзива ".

Според него първият и вторият мандати няма да бъдат осъществени. " Изборната серпантина ще бъде прекъсната, малко остава хората да смъкнат доверието си от ГЕРБ, те са токсични, никой не би си признал, че би управлявал с тях. Не е ли реабилитация да седнеш до човек, за който си твърдял, че е откраднал по 10 милиарда на година за 12-годишното си ръководство? До през вчерашния ден Политическа партия желаеха да го арестуват и съдят. Всичко това внезапно ще се зачеркне ли? Справедливостта и възмездието няма цена ", безапелационен е той. И добавя, че единствено конституционна смяна би трансформирала пълномощията на основния прокурор, само че смяна е нужна.

По думите му жителите имат потребност от на практика дейности през днешния ден. " Политическа партия смекчават тона, откакто обясниха, че няма да имат нищо общо с ГЕРБ. Веднъж конституционна смяна беше правена с ГЕРБ, тогава Борисов се подигра с Христо Иванов и правосъдната промяна. Беше въпрос на това кой ще мигне първи - Политическа партия го направиха. Още един-два вота и поддръжката за ГЕРБ ще спадне. Политическа партия да направи коалиция с ГЕРБ значи да наемете Фандъкова още веднъж да подреди жълтите павета. ГЕРБ ще стартират да разтягат и да изясняват за решенията, кое от кое по-добро ", съобщи Лалов.
ТЕМА преди 6 часа 1328 преди 8 часа 633 преди 2 дни 818
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР