Дали е Даниел Митов или Главчев, това е Борисов.БСП избра

...
Дали е Даниел Митов или Главчев, това е Борисов.БСП избра
Коментари Харесай

Нинова: Дали е Митов или Главчев, външен министър е Борисов

Дали е Даниел Митов или Главчев, това е Борисов.

Българска социалистическа партия избра напълно ново управление на Градската организация на партията отпред с Диана Тонова.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Дългоодумваните процеси в градската организация на Българска социалистическа партия завършиха с днешната конференция. Партията се произнесе след провеждането на конференции във всичките региони на София. Днес партийните членове на конференцията, които са 147, избраха новото управление на Софийската организация на Българска социалистическа партия. За ръководител на Градския съвет избраха Диана Тонова, а за ръководител на контролната комисия – Таня Найденова “, съобщи Нинова.

За Тонова са дали своят вот 82 гласа против 63 за другата кандидатура. Според Нинова изборът е бил безусловно либерален. Тя дефинира като най-правилен ход да се даде на членовете на градската организация да си избере своето управление. Избран е също по този начин и нов градски съвет, добави Нинова. Става дума за 74 души.

„ Надяваме се сагата в Софийската организация да е завършила. Чака ни сериозна акция. Диана Тонова е единствената, която не гласоподава в Столичната община за сглобката. Държа се почтено и кардинално за разлика от останалите общински съветници “, сподели още Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия разяснява настоящи политически въпроси. Тя изясни, че вотът на съмнение е импортиран и се намира в деловодството на Народното събрание. „ Вече зависи от ръководителя на Народно събрание, по кое време ще го насрочи “, сподели Нинова.

По мотив на обстановката с външния министър, тя сподели: „ Дали е Даниел Митов или Главчев, това е Борисов. Все едно си назначаваме Борисов за външен министър, тъй като и двамата са ярки лица на ГЕРБ. Т.е. ГЕРБ ще прави изборите в чужбина. Естествено, че не сме съгласни с това “.

Нинова съобщи, че с всеки минал ден се дават доказателства, че този кабинет е партиен и политически на ГЕРБ. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР