Дали да спрат протестите или да продължат - това дискутираха

...
Дали да спрат протестите или да продължат - това дискутираха
Коментари Харесай

Разцепление сред протестиращите заради напускането на Отровното трио

Дали да спрат митингите или да продължат - това дискутираха жителите, искащи оставка на Борисов и Гешев. Въпросът се обостри, откакто в неделя от Отровното трио оповестиха, че митингът би трябвало да продължи с други средства, че те самите приключват протестните дейности на площада и че ще търсят други форми и способи за искане на оставка.
В понеделник вечерта обаче протестиращите от " Орлов град " дружно с майките от " Системата ни убива " обявиха, че ще продължат да се събират всяка вечер в Триъгълника на властта до тогава, до момента в който де бъдат реализирани задачите на митинга.
 Протестите: Ден 114 - „ Корупцията вирее и на топло, и на студено “ (ВИДЕО) Протестите: Ден 114 - „ Корупцията вирее и на топло, и на студено “ (ВИДЕО)
За 114 следващ ден в центъра на София се организира антиправителствен митинг, съобщи кореспондент на БГНЕС. Протестиращите упорстват за оста...
Те дружно се отдалечиха от шадравана пред президентството, с цел да се разграничат от мястото, къде нормално за изявява " Отровното трио ".
След това шествието се насочи към палатковия лагер и блокира бул. " Дондуков " пред Министерския съвет.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР