Дали да бъдат прекратени договорите за отдаване под наем на

...
Дали да бъдат прекратени договорите за отдаване под наем на
Коментари Харесай

Съветниците решават бъдещето на два паркинга

Дали да бъдат прекъснати договорите за отдаване чартърен на два паркинга ще вземат решение на постоянното си съвещание общинските съветници на Пазарджик през днешния ден. Както стана ясно, единият от паркингите – при някогашните Хали, е предан на компания на Гинка Върбакова. Другият – на ул. „ Иван Вазов ” в регионалния град, се стопанисва от компания, която също има общо с Върбакова. Проектопредложението планува преустановяване на договорите от 1 април тази година, както и двата паркинга да се преобразуват в сектори за краткотрайно паркиране „ Синя зона ”.

На вниманието на съветниците ще бъдат още веднъж тенис кортовете и игрищата за мини футбол при Спортното учебно заведение, на които ще се дефинира концесионер след осъществените съответни процедури.

В дневния ред е планувано приемането на общински проект за противопоставяне на тероризма, годишен проект за младежта, общинска тактика за поддръжка на личностното развиване и други значими документи. Редовното съвещание стартира в 14.00 часа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР