Дали Борисов ще се върне като депутат в НС, трябва

...
Дали Борисов ще се върне като депутат в НС, трябва
Коментари Харесай

Митов: Ще се наложи да правим промяна на Промяната

Дали Борисов ще се върне като народен представител в Народно събрание, би трябвало да питате него, само че в случай че желае, той ще се върне в Народното събрание, каза  Даниел Митов от ГЕРБ.
Прочетете още
" За идващия парламент е значимо да знаем, че евентуално може да се наложи да вършим смяна на Промяната, тъй като признатото от тях не работи. Определени закони, признати от тях, са противоконституционни - като този за оглавяващия КЕВР.  За “Магнитски “ се изговори всичко, за Влади Горанов не сме дискутирали това член ли е на ГЕРБ,  или не. Санкциите показват систематичен проблем, а не личен. Трябва да се одобри закон, който да подсигурява превантивни ограничения против корупционни практики ", разяснява още Митов пред БТВ. 

Според него сега имаме на власт служебно държавно управление на човек, на който му хареса да ръководи, да държи и изпълнителната власт в ръцете си, с изключение на президентската.

" На тези избори би трябвало да разбираем ясно на българските гласоподаватели - ГЕРБ да получи задоволително поддръжка, с цел да сформира държавно управление. Със сигурност ще представим кабинет, няма съмнения, че постоянен кабинет наложително би трябвало да има. Президентът гази непосредствено решенията на НС  в поддръжка на Украйна - да вземем за пример за евентуалните наказания против Русия в нуклеарната енергетика ", съобщи някогашният народен представител.

Българска социалистическа партия идеологически стои доста надалеч от нас, тъй че не виждам партньорство. За Движение за права и свободи би трябвало да се види по какъв начин си прави акцията, в случай че наливат вода в мелницата да се ръководи през служебни държавни управления и завой към леко властнически режим, тогава няма по какъв начин да стане, сподели още Митов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР