Дали арестът на Борисов е показен и МВР е превишило

...
Дали арестът на Борисов е показен и МВР е превишило
Коментари Харесай

Гуцанов: ГЕРБ е добре знаят какво е показен арест и репресия, 12 години са ги правили

„ Дали карцерът на Борисов е демонстративен и Министерство на вътрешните работи е надвишило своите пълномощия или не, желая да се върна 12 години обратно, на 31-и март 2010 година, когато в действителност се извърши демонстративен арест в моята къща - пред моите брачна половинка и деца, които тогава бяха на 5 и на 7 години. И когато в действителност влязоха тежковъоръжени служители на реда с ориентирани автомати с ориентирани мерници против децата ми и помолиха брачната половинка ми да ги завие с одеяло, с цел да не гледат какво се случва. Ето това е демонстративен арест. “ Това съобщи националният представител от „ Българска социалистическа партия за България “ Борислав Гуцанов от парламентарната естрада, съобщи Стандарт.

Той уточни, че това е било прегледен образец за политически арест, тъй като с помощта на него се е сменило ръководството във Варна.

 „ И в случай че нещо се е направило от полицията в брутално нарушаване на правата на индивида, това е типичният образец, тъй като в продължение на 12 години той се дава като харизматичен образец от юристите за нарушение правата на индивида. Затова бяха извоювани делата и в Страсбург, и в България “, добави социалистът. 

Гуцанов разяснява, че всички би трябвало да са равни пред закона - от министър-председателя до хората, които се грижат за чистотата на улиците.

„ Когато това не е девиз, а стане действително деяние, то тогава в действителност демокрацията е победила “, безапелационен бе той.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР