Дълговете на Левски продължават да се увеличават, въпреки дарените 9

...
Дълговете на Левски продължават да се увеличават, въпреки дарените 9
Коментари Харесай

Ивков призна: Дългът на Левски расте, а не намалява

Дълговете на Левски не престават да се усилват, макар дарените 9 милиона лв. от почитателите през 2022 година. Това стана ясно след брифинга на изпълнителния шеф Ивайло Ивков.

Ръководителят на стадион „ Георги Аспарухов “ разгласи, че задължението на клуба към Национална агенция за приходите към този момент възлиза на 11,5 млн. лв., като нарастването е с 1,5 млн. лв..

„ По отношение на Национална агенция за приходите за задължението след присъединението на налозите и такси. Цифрите ще ги видите в моя доклад пред Общото заседание. Те станаха от 10 на 11,5 милиона . Те не са по никакъв начин малко и са насъбрани от притежатели в годините “, разяснява Ивков.

„ Изготвил съм ясна информация през годините, с цел да се види по кое време тъкмо клубът е задлъжнявал. Показахме, че това е преодолимо, когато сме дружно и когато работим вярно. Водя договаряния няколко пъти с Национална агенция за приходите, само че малко хора знаят, че успяхме да получим категоричен лиценз “, добави той.

По време на конференцията бяха наранени още значими настоящи тематики. Ето водещите акценти.

Снимка: ПФК „ Левски “

„ Бюджетът по никакъв метод не беше ощетен от лагера в Дубай . Финансите бяха подсигурени от нашите спонсори, които са широкоизвестни обществени компании. Абсолютно чисти. „ Еврохолд “ посредством своите дъщерни компании помогнаха за едната част. Включиха се и спонсорите спонсори. Не сме просили. „ Нова Броудкастинг Груб “, с който имаме контракт за излъчването на контролите онлайн също спомогна. “

„ Няма междуличностни спорове. С кого да имам спорове? С най-великият състезател след Гунди? Или със притежателя на сдружението с контракт за ръководства? Просто аз имам други визии за постигането на крайната цел. Ние би трябвало да сме транспарантни от самото начало, а не понякога да вършим конференции. “

Снимка: ПФК Левски

„ За мен казусът на Левски не е от финансово естество, а от управническо естество . Ето, виждам ви в очите и си го споделям. Имаме разнообразни визии за тактиката, дейностите и стъпките, които би трябвало да се създадат. Няма неприятно. Това са визии и някой от нас бърка “, разгласи още Ивайло Ивков.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР