Дълговете на Левски към НАП са 10 млн. лв. Членът

...
Дълговете на Левски към НАП са 10 млн. лв. Членът
Коментари Харесай

Левски с 10 млн. лв. дългове към НАП

Дълговете на Левски към Национална агенция за приходите са 10 млн. лева Членът на Управителния съвет на футболния клуб Борислав Георгиев разгласи, че " сините " си покриват вноските и са пред съглашение с организацията за разсрочване на сумата. За 9 месеца от " Герена " са покрили малко над 2 млн. лева На 1 март задълженията са били 12 029 124 лева, от които 7 671 895 лева главница, а останалите - лихви. Левски е дължал и 2,5 млн. на снабдители.
" Положението беше извънредно сериозно. В резултат на строга и поредна финансова дисциплинираност към 26 ноември към Национална агенция за приходите са импортирани 2 669 154 лева по настоящи отговорности, и 2 622 645 лева по главницата.
Към сегашния миг дългът към Национална агенция за приходите е 9 998 000 лева Успяхме да почистим и настоящи отговорности за над 700 000 лева по изпълнителни каузи. Вноските към Национална агенция за приходите са по 220 000 лева на месец ", изясни Георгиев. Той разкри, че " сините " към този момент имат и 2 млн. лева отговорности към общината. Така общата вноска на клуба ще бъде 279 000 лева месечно. " Резултатите са положителни, само че има и обстановки, които утежняват събитията. Само от санкции след мачове имаме 420 000 лева ", добави финансистът.
" Едни и същи лица желаят акциите. С никого в никакъв случай не съм отказал среща на каквато и да е тематика, която да е потребна и добра за Левски. Отворен съм за диалози. С мен по-лесно се приказва с положително, с неприятно мъчно ще реализиран нещо. Поканих ги, те не пристигнаха. Но да ме притискат и да ме рекетират да трансферира акциите на клуба - няма да стане ", разгласи на конференция Наско Сираков. Така той отговори на сдружението " Левски на левскарите ", което изиска контролния пакет акции на клуба.
" Николай Костов има моето цялостно доверие. Той е и ще бъде треньор на Левски. Както Станимир Стоилов имаше моето безусловно доверие, по този начин го има и Костов. Резултатите ни са по-добри от предходната година ", сподели Сираков.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР