Дългото GD става 5,20 лв.В магазините се появиха първите цигари

...
Дългото GD става 5,20 лв.В магазините се появиха първите цигари
Коментари Харесай

Цигари с повишени цени вече са по магазините

Дългото GD става 5,20 лева


В магазините се появиха първите цигари с нови по-високи цени. Белият “Средец ” към този момент се продава по 5,10 лева, при остаряла цена от 4,80 лева Повишението се дължи на новия данък за тютюневите произведения, който влезе в действие от началото на годината. Вдигането на акциза ще докара до повишение на цените на всеобщите цигари с до 30 ст., сподели инспекция на “Труд ”.

В магазините цигари на остарели цени ще се продават до привършване на наличните количества. А решението с какъв брой ще се вдигнат цените е на вносителите на цигари и на притежателите на марки.

Цената на синьото GD в корав осмоъгълен пакет се подвига от 4,80 лева на 5,10 лева, излиза наяве от регистъра на тютюневите произведения. Дългото GD, дългият наследник Tresor и дългото синьо ММ ще се продават по 5,20 лева, при остаряла цена от 4,90 лева Rothmans в овална кутия нараства до 4,90 лева, при остаряла цена от 4,60 лева А дългият Rothmans в корав пакет става 5,10 лева, при 4,80 лева до момента. Eva в корав пакет вид плочка ще се продава по 5,20 лева Регистрирано е и Victory в овална кутия по 5,10 лева

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР