Дългото чакане за българските тенис фенове най-после ще приключи, защото

...
Дългото чакане за българските тенис фенове най-после ще приключи, защото
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Григор Димитров открива кампанията си в Маями с мач срещу Алехандро Табийо

Дългото очакване за българските тенис почитатели най-сетне ще завърши, тъй като се чака Григор Димитров да излезе на корта в Маями след броени минути (изчаква се приключването на срещата сред Лоренцо Музети и Роман Сафиулин). Първата ни ракета трябваше още през вчерашния ден да открие присъединяване си в шампионата, само че времето във Флорида имаше други проекти и по този начин срещата на родния ни представител беше анулирана. Днес обаче тенисистите могат да се радват на съвършени условия за игра и нашият сънарародник напълно скоро ще се изправи за първи път в кариерата си против чилиеца Алехандро Табийо.

Левичарят въобще не е за подценяване, защото до момента прави най-силния си сезон в Тура и може да се похвали със спечелването на купата от ATP конкуренцията в Окланд, както и достигането до финала в Сантиаго. Табийо разполага с мощен начален удар и през предходната година доближи до 1/8-финалите на Мастърса в Индиън Уелс, тъй че сходни срещи не са непозната за него територия, само че ние се надяваме Григор да показва своите безспорна по-голяма класа и опит, които да го изведат до третия кръг на надпреварата.

Както постоянно пък, то вие ще може да наблюдавате срещата в действително време на нашия уебсайт, а ето и няколко варианти, които да ви улеснят оптимално с постигането на тази задача:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР