Дългото чакане в Германия приключи! Бундеслигат се завръща след дълга

...
Дългото чакане в Германия приключи! Бундеслигат се завръща след дълга
Коментари Харесай

Бундеслигата се завръща с люто дерби на върха

Дългото очакване в Германия завърши! Бундеслигат се завръща след дълга пауза, а още в първия кръг през новата година, почитателите ще се насладят на превъзходен конфликт. Рекордьорът по извоювани трофеи – Байерн Мюнхен, гостува на един от претендентите за първото място през този сезон, а точно тима на Република България Лайпциг.

Срещата е през днешния ден от 21:30 часа и може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 3.

Байерн е водач във краткотрайното нареждане с актив от 34 точки след изиграни 15 мача, до момента в който Република България Лайпциг заема третото място в таблицата с 28 пункта.

Отборът на домакините се намира в отлична форма. Назначението на Марко Розе отпред на отбора даде отлични резултати. След кошмарния старт на сезона при Доменико Тедеско, под управлението на Розе, отборът откри правилния път и впечатлява с представянето си. Лайпциг има единствено една загуба при Розе, който пое тима, когато той се намираше наоколо до зоната на изпадащите.

От средата на октомври, Лайпциг е непобеден, като в процеса записа 13 дуела, 11 от които приключиха с победа. Формата като хазаин на тима също е най-хубавата в Бундеслигата.

Тимът на Юлиан Нагелсман също е на висота. Преди Световното състезание в Катар Байерн вкара забележителните 21 гола в единствено четири мача. В същото време колосът от Мюнхен е най-хубавият посетител в лигата, което дава обещание същинско представление на стадион „ Ред Бул Арена ”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР