Дългосрочното бъдеще на нападателя Хари Кейн вече не е гарантирано

...
Дългосрочното бъдеще на нападателя Хари Кейн вече не е гарантирано
Коментари Харесай

Тотнъм си хареса заместник на Кейн от елита на Франция

Дългосрочното бъдеще на нападателя Хари Кейн към този момент не е обезпечено в Тотнъм, защото той наближава 30 години, а също актуалният му контракт изтича през лятото на 2024-а година. Главният редактор на Bild – Кристиан Фалк, оповестява, че „ шпорите “ към този момент се оглеждат за евентуални заместници на капитана на Англия, като в радара им е попаднал френски нападател от Лига 1.

Става дума за футболиста на Монпелие Ели Уахи. 20-годишният нападател има 8 гола и 2 асистенции в 21 мача в елита на Франция този сезон и се твърди, че е „ хванал окото “ на някои от най-големите европейски клубове вследствие на положителната си форма. Договорът му с Монпелие е до лятото на 2025-а година, а порталът Transfermarkt.com прави оценка цената на 18 милиона евро.

Сега Тотнъм се включва в борбата за Уахи, към който интерес има и от страна на градския им съпреник Арсенал. Твърди се, че Борусия Дортмунд също се интересува от услугите на младия французин, само че е малко евентуално да успее да го притегли, на фона на интереса на клубовете от Висшата лига.

TRUE✅ If Harry Kane would leave Tottenham in summer, the Club have Elye Wahi on their List
— Christian Falk (@cfbayern)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР