Дългосрочният кандидат за президент на Съединените щати Робърт Ф. Кенеди-младши

...
Дългосрочният кандидат за президент на Съединените щати Робърт Ф. Кенеди-младши
Коментари Харесай

Дългосрочният кандидат Робърт Ф. Кенеди обяви избора си за вицепрезидент

Дългосрочният претендент за президент на Съединените щати Робърт Ф. Кенеди-младши разкри, че неговият претендент за претендент е Никол Шанахан, калифорнийски юрист в софтуерната промишленост и човеколюбец.

Кенеди – синът на починалия основен прокурор Робърт Кенеди и член на една от най-видните политически династии в Съединени американски щати – показа своя избор на протест в Оукланд, Калифорния, във вторник.

„ Исках някой, който е изпитан в борби, кадърен да издържи на рецензия и несъгласия и всички клюки, клюки и лъжесвидетелстване, които се насочат против всеки, който се впусне в президентска акция “, сподели той, до момента в който представяше Шанахан.

Самият Кенеди е изправен пред рецензии за акцията си от трети страни, да не приказваме за спорни възгледи, в това число дезинформация против имунизациите.

Той остава отдалечен противник в президентската конкуренция през 2024 година, в която се чака някогашният президент Доналд Тръмп — републиканец — и актуалният президент Джо Байдън — демократ — д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР