Дългоочакваното завръщане на Ник Кирьос в игра предстои най-после да

...
Дългоочакваното завръщане на Ник Кирьос в игра предстои най-после да
Коментари Харесай

6-месечното чакане приключи: Кирьос потегли към Европа и ще е на корта още другата седмица!

Дългоочакваното завръщане на Ник Кирьос в игра следва най-сетне да се случи. Австралиецът, който за последно взе присъединяване във финалите на АТР на двойки в Торино, откъдето датира и заключителният му формален дуел, състоял се преди близо шест месеца към този момент, подаде поръчка, която в последна сметка не отхвърли, както стори на другите съревнования през 2023-та година до момента, за АТР 250 шампионата на трева в Щутгарт, провеждащ се от 12 до 18 юни, и след към седмица време се чака още веднъж да излезе на корта в Тура.

Финалистът от Уимбълдън ще излети по-късно през днешния ден от родната Канбера в посока Европа, което стана ясно от обществените медии, където Ник подкани неговите почитатели да ми задават въпроси, с цел да убие време преди пътуването. Неговата другарка Костен Хаци също сподели по какъв начин към този момент се е приготвила за път, въпреки че самата тя показа от своите почитатели, че няма никакво предпочитание да напуща общия си дом с тенисиста.

Прогнозите за международния номер 26 след злополучното пропускане на домашния му Аустрелиън Оупън заради интервенция в коляното, на която трябваше миналогодишният финалист от Уимбълдън да се подложи, бяха свързани още с присъединяване на Мастърсите в Индиън Уелс и Маями през март, само че откакто това не се случи, след това Кирьос в типично собствен жанр пропусна сезона на клей и следва да се завърне точно за тревните съревнования. В звездния лист за надпреварата в немския град Щутгарт пък откриваме още Тейлър Фриц, Франсис Тиафо, Хуберт Хуркач, Денис Шаповалов, Лоренцо Музети, първата ни ракета Григор Димитров, както и двукратният първенец в шампионата Матео Беретини, който ще се завърне в игра да пази трофея си след двумесечно неявяване от кортовете заради контузия.

ATP250 Stuttgart entry list
— Michal Samulski (@MichalSamulski)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР