Дългоочакваното завръщане на голямата звезда на ММА и UFC Джон

...
Дългоочакваното завръщане на голямата звезда на ММА и UFC Джон
Коментари Харесай

Джон Джоунс не смята, че Сирил Ган е най-голямата опасност от нокаут

Дългоочакваното завръщане на огромната звезда на ММА и UFC Джон Джоунс ще се състои на 4 март в “Т-Мобъл сцена ” в Лас Вегас на галавечерта UFC 285.

Бившият първенец в полутежка категория ще се бие за овакантената купа при най-тежките против тогавашния краткотраен притежател на пояса Сирил Ган.

Джоунс употребява обществените мрежи, с цел да дава отговор на фенски въпроси към борбата, като един от почитателите му го попита дали Ган е най-хубавият страйкър, против който се е изправял. Боунс обаче изясни, че напълно не мисли по този начин.

“Не, не мисля, че е той. Тиаго Сантос, Лиото Мачида, описът е дълъг. Бил съм се с доста хора, които са свирепи в стойка. Хора с доста заплашителна мощ, можеща да нокаутира с един удар. Чувствам се убеден, а и това несъмнено не е кикбоксова среща ”, написа Джоунс в отговор.
 Молдовец размаза Черния звяр и си пожела Джон Джоунс Молдовец размаза Черния звяр и си пожела Джон Джоунс
Той също по този начин изясни на почитатели, че през последните три години е упражнявал най-усилено от всички останали интервали в кариерата си и се усеща доста по-мощен и с доста повече мощ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР