Дългоочакваното телевизионно шоу Като две капки вода“ стартира преди броени

...
Дългоочакваното телевизионно шоу Като две капки вода“ стартира преди броени
Коментари Харесай

Милко Калайджиев си обръсна мустака

Дългоочакваното телевизионно шоу „ Като две капки вода “ започва преди броени дни и несъмнено притегли огромен брой фенове в ефира на Нова телевизия. И до момента в който с интерес следяхме всеки един от участниците, които ще влязат в предаването, то прогнозите, че това ще бъде едно доста забавно издание на „ Като две капки вода “ несъмнено се оправдаха. И както добре знаехме още преди началото на шоуто, един от участниците в този формат е известният на цяла българия поп-фолк реализатор Милко Калайджиев, прочут още със своя прякор „ мустака на родината “, заради простата причина, че постоянно носи емблематичния си мустак и всеки един от нас го познава точно по този метод.

Както добре знаем обаче, „ Като две капки вода “ е телевизионно шоу, в което участниците могат да бъдат всичко, само че не и себе си. В главната концепция на предаването са залегнали имитацията, превъплъщението, излизането от личната си кожа. И точно това е забавното в присъединяване на Милко Калайджиев, чиято първа задача беше да влезе в ролята на Тото Кутуньо. Е, несъмнено, в името на положителното показване той се сбогува с мустака си, само че за сметка на това всички от публиката си бяха поставили мустаци в символ на взаимност. И несъмнено Милко Калайджиев удостовери, че не се усеща в кожата си, когато е без своя мустак, както и изрично съобщи, че скоро няма да излиза от вкъщи си, в случай че не му се постанова да прави нещо в действителност значимо.
„ Как ще се покажа пред хората без мустак? Мен и жена ми, и децата, не са ме виждали без мустак в никакъв случай! Какво ще стане??! ”, оплака се фолк артистът пред водещия Васил Василев – Зуека, който едвам сдържаше смеха си. „ Край! Няма да излизам в този момент. Без мустак съм за на никое място ”, продължи да се жалва Милко.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР