Дългоочакваното събитие на българския интернет портал Dir.bg - He`s The ...

https://static.dir.bg/uploads/images/2019/11/19/1903992/1920x1080.jpg?_=1574170361" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="Дългоочакваното събитие на българския интернет портал Dir.bg - He`s The" onerror="this.src='https://novini247.com/news.png'"/>

В He's The Man доц. Станимир Сираков разказва за живота си и за най-големия спор с баща си

Дългоочакваното събитие на българския интернет портал Dir.bg - He`s The Man, изпълни залата на столичния клуб City Stage, където събрахме 9 мъже, които ни въодушевяват.

Сред забавните диалози пред аудитория на сцената бе този с доцент Станимир Сираков. За специалността, фамилията, любовта и още, и още. Медикът бе няколко пъти приветстван от публиката.

Относно триумфа в персонален и професионален проект той сподели, че се счита за съумял.

" Постигнал съм триумфа в професионален проект, в персонален също. Смятам, че съм срещнал верния човек, имам огромно семейство. Чувствам се късметлия. Имам положителни другари, оценен съм професионално. Вечер се прибирам у дома, изтощен, отпаднал, само че има една естетика. Ако не си приспивал дълго време дребния, не сте си мрънкали, някак това те релаксира. В момента, в който си легнеш, преговориш пациенти, замисляш се какъв брой си благополучен в действителност със фамилията, с работата, с приятелите, с околните... Така триумфът е малко по-комплексен и възприятието за естетика е по-приятно ", показа той.

При него изборът на специалност не е бил комплициран. " Станах доктор, тъй като бях фамилно повлиян. Баща ми е лекар. В учебно заведение имах високи оценки, не вървях доста по купони, бях разпален по компютрите и по баскетбола. Като студент съумях да си понаваксам това, което смятах, че съм пропуснал като възпитаник. Винаги съм имал ясна цел да стана доктор. Дори и да се е прокрадвала някаква друга концепция, тя бързо се изпаряваше ", показа още той.

Източник: dir.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg