Дългоочакваното продължение на анимацията Миньоните. Възходът на Гру“ беше отложено

...
Дългоочакваното продължение на анимацията Миньоните. Възходът на Гру“ беше отложено
Коментари Харесай

Отложиха и продължението на „Миньоните“ заради коронавируса

Дългоочакваното продължение на анимацията „ Миньоните. Възходът на Гру “ беше отсрочено за неопределен срок поради пандемията от ковид.

Анимираното продължение на „ Аз, проклетникът “ беше планувано за 3 юли , само че поради болестта продуцентската компания Illumination Animation трябваше да затвори своите студия във Франция. В резултат на това филмът няма да бъде приключен в точния момент.

Крис Меледандри, създател и изпълнителен шеф на Illumination, тогава заяви, че в отговор на затруднената обстановка с ковид във Франция и поради спазването на условията на управляващите, студиото Illumination Mac Guff в Париж би трябвало да бъде затворено. С тази мярка от компанията се надяват да лимитират разпространяването на болестта измежду своите чиновници и техните фамилии.

Филмът, който се озвучава от комика Стив Карел в ролята на Гру, е третият огромен филм, публикуван от Universal Pictures, който е обиден от пандемията.  Преди него отсрочване се наложи на продължението на „ Бързи и гневни “ , който най-вероятно ще излезе през 2021 г. Заради вируса бе отсрочен и „ Trolls World Tour “ , който трябваше да излезе на 10 април.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР