Дългоочакваното лято започна, което означава, че трябва да го прекарате

...
Дългоочакваното лято започна, което означава, че трябва да го прекарате
Коментари Харесай

5 неща, които трябва да имате в гардероба това лято

Дългоочакваното лято стартира, което значи, че би трябвало да го прекарате в най-красивите облекла, с цел да можете по-късно да си спомняте топли дни в дългите зимни вечери, подбиране на летни фотоси.

Ако към момента се чудите какво да купите за лятото, то ето моят лист с шлагери, които ще създадат лятото изключително запаметяващо се.

1. Сини дънки

Време е да промените тъмния и компактен зимен деним със светлосини дънки. Те ще бъдат незаменими в прохладните дни, които неизбежно се случват даже през лятото.

 Модерните сини дънки са по-дълги от предходната година. Крой също се трансформира. Най-популярните модели дънки са типичен дънки от 80-те години и модели с права тръба.

2. Костюм

Успяхме да свикнем с панталоните и даже малко да се охладим. Освен това тази година се появиха нови вариации, които ги заменят. Сега костюмите се носят от тънки струящи се сатенени тъкани, студен лен или удобен деним.

 В взаимозависимост от настроението можете да изберете ярки комплекти ризи с поли, панталони или къси панталони. Също по този начин стилна наклонност през лятото на 2022 година ще бъдат настоящи плетени костюми с прави панталони и поло.

3. Рокля таи-даи

Принтът с вратовръзка се появи през 60-те години на предишния век и не е изгубил своята новост през последните няколко сезона. В съвременна интерпретация всичко е ушито с този принт, от панталони до горнище, само че роклите са най-популярни през лятото.

 Печелившите варианти ще бъдат рокли-ризи, които имат бели и сини нюанси в цветови преходи, те ще дават отговор на всички.

4. Рокля с флорален принт

Всяко лято още веднъж и още веднъж купуваме най-малко една рокля с флорален принт, с цел да се стопим оптимално в лятото. Именно тези рокли ни се костват най-подходящи за горещите дни.

Ако желаете да сте по-видими в рокля на цветя, изберете мрачен декор и по-големи цветя. Традиционните многоцветни флорални щампи към момента са известни. За да извършите тази рокля по-актуална, изберете ярки аксесоари, които да подхождат на един от цветовете на щампа.

5. Отворена рокля

Роклята може да е отворена не е наложително заради дължината на мини. Но въпреки всичко роклите с тази дължина наподобяват по-актуални.

Най-модерните модели рокли 2022 отварят максимума на тялото, което е единствено плюс за летните горещини. Дори и с дължина макси, можете да получите фешън голота с помощта на кройката, която отваря гърба и страните. Всъщност роклите са станали малко по-затворени от банските.

6. Шиене на рокля

Олицетворението на лятото са ефирни рокли с шарени шарки, вложки от дантела или плетене на една кука. За лятото вариантите в ярък цвят са изключително подобаващи. Но ярките нюанси също са настоящи в този момент.

Някои модели рокли съществуват отвън времето. Женствена кройка и класическа текстура, имитираща ръчна направа, вършат тази рокля съвършена за всяко лято.

Какво ще носите това лято? Пишете в мненията, слагайте палец нагоре и се абонирайте за канала ми, с цел да не пропускате нови изявления за жанр.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР