Дългоочакваното дерби на Манчестър завърши с изненадващо лесен успех за

...
Дългоочакваното дерби на Манчестър завърши с изненадващо лесен успех за
Коментари Харесай

След победата на "гражданите": Подигравки с Агуеро и посещение от Усик

Дългоочакваното дерби на Манчестър приключи с изненадващо елементарен триумф за " Сити " над " Юнайтед " , а в лагера на " небесносините " настроението бе приповдигнато. Шампионът на Англия продължава да води в класирането във Висшата лига с 2 точки пред втория " Ливърпул " и цели 12 повече от локалния си зложелател " Юнайтед ", който е на осма позиция.

Вчерашното дерби бе паметно за " побелелия " Серхио Агуеро. Аржентинецът не се задоволи единствено с първото място по брой попадения за " Манчестър Сити " в историята на клуба. С гола си за 2:0, той се изравни с легендата на " Юнайтед " Уейн Рууни, като и двамата са се разписвали по 8 пъти в дербито.
Снимка: Daily Mail
Блестящата игра, головете и върховете обаче не избавиха Агуеро от подигравките в обществените мрежи. Кун бе боядисал косата си в... сиво, особено за дуела, а ентусиастите не пропуснаха да разясняват новата му визия.

" Агуеро има най-ужасната прическа на света ", написа почитател. Друг пък съпоставя Кун с... баба си.
Снимка: Daily Mail
Зевзеците би трябвало да внимават, защото на помощ на " Сити " идва абсолютният международен първенец по бокс в полутежката категория Олександър Усик. Украинецът, който през вчерашния ден победи Тони Белю в " Манчестър Арена " и резервира всичките си пояси, останал в града и избрал да поддържа " жителите ".
Снимка: Daily Mail
Той посети съблекалнята на " Сити " след последния съдийски сигнал, с цел да поздрави Пеп Гуардиола и компания. Усик нокаутира Белю, а " Сити " направи същото с " Юнайтед ".

Украинецът театралничи за фотоси с вратаря Едерсон, а левият бек Бенжамен Менди реши да го провокира, само че... в тил. Французинът, прочут с възприятието си за комизъм и номерата, които скроява на своите съотборници, зае бойна поза зад Усик. Впоследствие двамата се ръкуваха, а Менди бе с необятна усмивка.

Снимка: Daily Mail

Изглежда в лагера на " Манчестър Сити " не липсва въодушевление. Така е, когато побеждаваш и се справяш чудесно на няколко фронта.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР