Дългоочакваният сгъваем смартфон Motorola Razr 2022 беше представен за първи

...
Дългоочакваният сгъваем смартфон Motorola Razr 2022 беше представен за първи
Коментари Харесай

Сгъваемата Motorola Razr 2022 напусна Китай за първи път и вече се продава у нас: ето на каква цена

Дългоочакваният сгъваем смарт телефон Motorola Razr 2022 беше показан за първи път през август тази година, само че дълго време с него можеше да се сдобиеш единствено в случай че си в Китай. Към момента няма удостоверение дали телефонът ще бъде пуснат в продажба и в Съединени американски щати. От през днешния ден обаче най-сетне телефонът е разполагаем и на европейския пазар, в това число и у нас. Той се продава в магазините на Тechnopolis на цена от 2499 лв..

От компанията оповестяват, че приветстват " идващото потомство на серията Razr - смарт телефон, самоуверено пресъздаден, с цел да вдъхне живот на още по-вълшебни мобилни благоприятни условия ". От красивия си дизайн до лекотата на потребление, смарт телефонът слага нов стандарт в ерата на сгъваемите устройства - той е еволюция от предходните генерации, като надгражда и усъвършенства главните смарт телефон функционалности. Те са създадени предвид на противоположната връзка на потребителите и по тази причина Motorola Razr 2022 е оборудван с най-усъвършенстваната камера, виждана в сгъваем телефон, по-мощна батерия и новаторски екран.
 Снимка 592419
Източник:

Дизайнът

Емблематичен дизайн, модернизиран за висша продуктивност и развлечение, има грациозен и минималистичен дизайн с матово покритие, също така е стилен и комфортно се побира в джоба. Тази съвременна нова визия се отличава с два изгледа, като и двата обезпечават впечатляващо потребителско преживяване. Интерактивният 2,7-инчов Quick View екран държи потребителите свързани и осведомени, тъй че да могат да преглеждат бързо вести, да четат и изпращат известия, да вършат фотоси, да правят заплащания и всичко това без даже да се постанова да отварят телефона си.

6,7 инчовият FHD+ P- OLED екран е с мощна периодичност на освежаване до 144 Hz. Технологията P-OLED дава над един милиард нюанса на цветовете - от най-дълбокия нюанс на черното до най-ярките и остри цветове. Сертификатът HDR10+ и 100% от цветовата гама DCI-P3 изваждат на показ и кинематографичните стандарти за акуратност на екрана, което го прави устройството извънредно уместно и за развлечение.
 Motorola възроди паметния Razr като сгъваем смарт телефон
Motorola възроди паметния Razr като сгъваем смарт телефон

Той идва на пазара през януари против $1 499

За оптимално потребителско преживяване от двата екрана, модифицираната панта държи устройството отворено в режим Flex View, тъй че то да може да стои независимо под разнообразни ъгли, с цел да разреши на потребителите да го употребяват и без ръцете си. Екранът на razr има специфична функционалност, която разрешава разделянето му, даже при няколко отворени приложения. Потребителите могат да гледат видеоклипове, да изпращат текстови известия, да организират видео диалози, да снимат красиви селфита или групови фотоси - всичко това със свободни ръце. Мotorola Razr 2022 може да се държи отворен през нощта, като Quick View екранът да заеме ролята и на будилник.
 Снимка 592423
Флагмански камери в сгъваем смарт телефон

Когато става въпрос за най-усъвършенстваната камера, поставяна в миналото в сгъваем смарт телефон, високата разграничителна дарба е единствено началото. Сензорът на 50- мегапикселовата съществена камера разполага с огромни 2,0μm ултра пиксели, които обезпечават 4 пъти по-добра сензитивност при слаба светлина за по-остри и живи фрагменти.

Потребителите могат да се възползват от Instant All-Pixel Focus опцията, която дава 32 пъти повече пиксели за фокусиране, по-бързо и по-прецизно снимане на фрагменти без значение от светлината. Основният датчик е екипиран и с OIS технология, която отстрани всяко нежелано вибриране, осигурявайки кристално ясни фотоси и видеоклипове.

13-мегапикселовия ултраширокоъгълен обектив разрешава на потребителите да поберат доста повече в фрагмента на снимане, а датчикът за макровизия им дава опция да да снимат и най-малките елементи, приближавайки ги 3,5 пъти по- покрай обекта на снимане в съпоставяне със общоприетия обектив.
 Снимка 592421
Смартфонът разпростира и творчеството на потребителите, позволявайки им да записват видеоклипове в над милиард цветови нюанса, отговарящи на строгите стандарти HDR10+ за акуратност на цветовете, цветовата гама, яркостта и контраста. Устройството дава опция и за 8k видеоклипове с кинематографично качество и над 33 милиона пиксела резолюция - най-високата допустима за смарт телефон през днешния ден.

Благодарение на огромния Quick View екран, потребителите могат да употребяват революционните камери, с цел да снимат впечатляващи селфита. За увеличаване на екрана, е задоволително просто да извърнат устройството, с цел да се насладят на 32-мегапикселовата предна камера за селфита и видеоразговори, оборудвана с най-високата разграничителна дарба в сгъваем смарт телефон до момента.

Водеща в промишлеността продуктивност и батерия за целия ден

Екипът на Motorola е оборудвал устройството с най-модерната мобилната платформа за сгъваем смарт телефон - Snapdragon. Snapdragon 8+ Gen 1 е най-бързият и най-мощният Qualcomm процесор до момента и точно той прави работата на смарт телефона плавна и усъвършенства основните мобилни преживявания в цялото устройство, като в същото време пести живота на батерията.

Мощната платформа дава опция за функционалностите Snapdragon Elite Gaming, още по- професионално изглеждащи фотоси и още по-бързи 5G връзки. Потребителите могат да се насладят и на модернизиран изкуствен интелект, както и на светкавична скорост на освежаване - все функционалности от последващо равнище, които още повече усъвършенстват продуктивността.

Дълготрайната батерия, която е 1,25 пъти по-голяма от предходното потомство и 2 пъти по-бързото зареждане с 30W TurboPower обезпечават часове сила единствено за няколко минути зареждане.
 Снимка 592422
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР