Дългоочакваният ремонт на Голямоконарско шосе стартира. Движението е спряно в

...
Дългоочакваният ремонт на Голямоконарско шосе стартира. Движението е спряно в
Коментари Харесай

Очаквано! Още една зона в Пловдив се задръсти с ремонта на Голямоконарско шосе

Дългоочакваният ремонт на Голямоконарско шосе започва. Движението е спряно в източното платно на бул. „ Васил Априлов ” в сектора сред кръстовищата с бул. „ Дунав ” и ул. „ Георги Бенев ”, видя кореспондент на TrafficNews .
Прочетете още
„ Задръстванията тази заран бяха страшни. Колоната от коли започваше още от моста на УХТ ”, описаха пред медията ни поданици в региона.

Предвидено е пътната права да бъде приключена до 20 юли, като придвижването до тогава ще се прави в двете посоки в западното платно.

„ Принудени сме да минаваме през Карловско шосе, с цел да стигнем до работните си места, само че в случай че преди тръгвахме с 30 минути по-рано, то в този момент това би трябвало да се случва 1 час по-рано, защото пътникопотокът след затварянето на Голямоконарско шосе се усили доста доста и тапите от коли са километрични ”, описа гражданин на Царацово.

Временната организация е обозначена с нужните пътни знаци и указателни табели от компанията реализатор „ ИСА – 2000 “. Стойността на плана е близо 18 млн. лв. с Данък добавена стойност, като страната отпуска 9 млн. лв. за него, а 4,5 млн. лв. към този момент са по сметките на Община Пловдив.

Реконструкцията и разширението на пътя ще бъде по утвърден план – включва повреждане на остаряла пътна и тротоарна настилки и създаване на пътна структура, бордюри, тротоари, велоалеи, ново кръгово кръстовище  и локали. Също по този начин ще има нова ВиК мрежа, отводнителни уреди,  напоителна система, нови стълбове и ЛЕД осветяване, като оптималният период на всички активност би трябвало да не е по-дълъг от 24 месеца.

Още една зона в Пловдив се задръсти с ремонта на Голямоконарско шосе.????????

Снимки:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР