Дългоочакваният момент настъпи! Носителят на Купата и на Суперкупата на

...
Дългоочакваният момент настъпи! Носителят на Купата и на Суперкупата на
Коментари Харесай

Следете Лига Европа НА ЖИВО: Локомотив - Тотнъм

Дългоочакваният миг настъпи! Носителят на Купата и на Суперкупата на България Локомотив (Пловдив) излиза в един от най-престижните мачове в своята история.
" Смърфовете " одобряват Тотнъм на стадион си в " Лаута " от 19:00 часа, като.
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Според мнозина конфликтът сред българите а англичаните е авансово превдварително решен, само че не такива бяха настроенията на притежателя на Локомотив Христо Крушарски. Двата отбора ще спорят за място в идващия стадий от надпреварата, където ще дебне спечелилият от двойката Ботошани (Румъния) - Шкендия (Македония).
 Ето я малкия екран, която ще излъчва Локомотив Пловдив - Тотнъм Ето я малкия екран, която ще излъчва Локомотив Пловдив - Тотнъм
Носителят на Купата и на Суперкупата на България Локомотив (Пловдив) ще има малшанса, само че в същото време и страхотната опция, да се и...
Това е дебютен мач в европейските клубни шампионати за футболистите на Жозе Моуриньо през този сезон, до момента в който българският отбор към този момент преодоля едно затруднение в лицето на непретенциозния отбор на Искра (Черна гора).
Българите изпитаха компликации в този дуел и надвиха с минималното 1:0, като против " шпорите " ще би трябвало да покажат много по-добро показване, в случай че се надяват да имат някакъв късмет.
Няколко съществени футболисти на Тотнъм ще получат отмора, само че Моуриньо не разкрива кои ще са те. Смята се, че при всички случаи Хари Кейн ще започва като титуляр.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР