Дългоочакваният модел 2024 Cupra Tavascan беше разкрит в производствен вид

...
Дългоочакваният модел 2024 Cupra Tavascan беше разкрит в производствен вид
Коментари Харесай

Новата Cupra Tavasacan е толкова добра, че кара майките да кърмят директно върху Ducati-то

Дългоочакваният модел 2024 Cupra Tavascan беше оголен в индустриален тип с помощта на видеоклип, квалифициран от марката и испанската певица и авторка на песни Росалия.

Самото видео е много необичайно, що се отнася до автомобилните реклами, и е изпълнено с разнообразни анимационни герои, мигащи светлини, натоварен монтаж и в един миг анимация на куче-робот. 

Има даже жена мотоциклетист, която седи на Ducati, до момента в който кърми. Във видеото са показани и редица модели Cupra, в това число Tavascan.

Можем да забележим бъдещия SUV както в профил, по този начин и откъм гърба. Въпреки че автомобилният производител е съумял да резервира цялостната форма на концепцията, той е направил редица много основни промени. 

Те са изключително забележими там, където задните LED светлини на концепцията са сменени с малко по-големи и по-обемисти устройства. Покривът на серийния модел също е малко по-изразен, частично с помощта на монтирането на тънък спойлер.

Долната част на задния похлупак като че ли има доста малко общо с концепцията, само че това не е неприятно. Докато концепцията имаше задна ризница с детайли, които преливат в централна част, бронята на серийния SUV е по-традиционна, само че въпреки всичко наподобява, че има нападателен дифузьор.

Макар че видеото не демонстрира Tavascan начело, подозираме, че и той ще бъде видоизменен за производството и съвсем несъмнено ще има малко по-големи LED фарове и не толкоз нападателна ризница.

Освен външния тип знаем, че Tavascan е основан на платформата MEB на VW Group и може да споделя задвижването си с ID.5 GTX.

Това би означавало акумулаторна батерия с потенциал 77 kWh да задвижва двойка електромотори, които обезпечават мощ от 295 к.с. Автомобилът би трябвало да може да развие 100 км/ч за 6 секунди и да измине до 490 км с едно зареждане.

Ето го и радостното видео:

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР