Дългоочакваният грандиозен концерт на Никос Вертис в България е след

...
Дългоочакваният грандиозен концерт на Никос Вертис в България е след
Коментари Харесай

Никос Вертис пристига с 25 музиканти за грандиозното си шоу в София

Дългоочакваният величествен концерт на Никос Вертис в България е след по-малко от два месеца - на 30 март в зала " Арена Армеец " от 20:00 часа. Специално за събитието той ще дойде в София с екип от 35 индивида, като 25 от тях ще са музикантите, с които ще го забележим на сцената.

Поради пандемията и постоянно изменящите се ограничавания, свързани с нея, събитието бе отлагано два пъти. Търпението на хилядите му почитатели у нас най-сетне ще се възнагради и дълго чаканата среща с огромната звезда следва на 30 март.

Харизматичният гръцки реализатор дава обещание да зарадва правилните си фенове с най-големите си шлагери и някои от най-новите си части. Съвсем скоро ще бъдат оповестени подгряващите реализатори на концерта му в зала " Арена Армеец ".

Билетите за концерта на Никос Вертис в София се продават извънредно онлайн в системата на Ticketportal.bg. Могат да се закупят още от Билетен център в НДК, касата на зала " Арена Армеец ", книжарници Booktrading, Office1Superstore и бензиностанции OMV в цялата страна.

Всички закупени до този миг билети важат без презаверка , а в системата в продажба са: билети в трибуните - на цена от 35 до 50 лева, а също ВИП сепарета на терен.



Никос Вертис е най-известният реализатор на музикалния жанр лаика – микс сред обичайната гръцка музика и поп и денс звучене . Той е един от най-обичаните и мечтани модерни реализатори на гръцка музика и е звезда, надалеч отвън границите на родината си.

Роден в Холандия от разбъркан брак, на 6 години фамилията му се реалокира в Солун. От дете взима уроци по бузуки, а 15-годишен стартира да се занимава и с пеене. От този миг животът му е музика - композира, свири и пее.

Един от последните му шлагери - " S`Agapao ", има повече от 23 милиона гледания в YouTube



Можете да се присъедините към събитието във Фейсбук, а билети ще можете да намерите.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР